Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 6. 2022,
8.40

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Anthony Cincotta Selin Mengu

Ponedeljek, 13. 6. 2022, 8.40

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Ženin predhodno zapustil medene tedne: Tega ne bom več prenašal!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

Na Planetu lahko od ponedeljka do četrtka ob 21. uri spremljate šov Poroka na prvi pogled: Avstralija. V prvi epizodi ste lahko spoznali Selin in Anthonyja, par, pri katerem je sprva dobro kazalo, a se je v četrti epizodi zgodil preobrat. Anthony je namreč predhodno odšel z medenih tednov in Selin pustil samo. Kaj se je zgodilo?

Anthony je na medenih tednih kmalu ugotovil, da ne glede na to, kako se trudi, Selin ne bo porušila zidu okrog svojega srca. V njuno razmerje je vseeno želel priklicati romantiko, zato sta se zakonca odpravila na lončarski tečaj.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Sprva se je zdelo, da se oba zabavata. Selin je prva z glino po obrazu namazala Anthonyja, ko pa ji je ta to potezo nagajivo vrnil, je Selin znorela in mu razjarjeno dejala, da je šel predaleč. "Kako sem besna. Ta lonec bi mu dala na glavo," se je jezila.

Sprva sta se zakonca zabavala, a to ni dolgo trajalo. | Foto: Sprva sta se zakonca zabavala, a to ni dolgo trajalo.

Anthony je na samem povedal, da njega glina na glavi prav nič ne moti, ampak očitno to za njegovo nevesto ne velja. Med vožnjo domov je Selin moža vprašala, zakaj je razdražljiv. Pojasnil ji je, da ga moti, da se tako hitro ujezi, in dodal: "Takrat ni prijetno biti zraven tebe." Selin je pojasnila, da je bil razlog za njen izbruh to, da ji je glino namazal tudi po očeh in ustih, njen odziv pa se ji je zdel povsem ustrezen. Menila je, da je zelo občutljiv.

Holly Greenstein, Andrew Davis
Planet TV Ženin po prvem skoku med rjuhe razočaran: Imel sem že boljše afere za eno noč

Anthony je Selin nato dejal: "Sprosti se malo, prekleto, in uživaj." Za tem je odvihral iz avta. Naslednji dan sta zakonca želela preživeti noč pod zvezdami in takrat se je ženin svoji nevesti poskusil opravičiti, ona pa mu je odvrnila: "Mislim, da ne znaš predelati svojih čustev. Trenutno med nama ne čutim iskric, zdi pa se mi, da ob sebi nimam nekoga, ki bi me lahko zaščitil. Ne rečem, da nisi moški, ampak težko je. Zdi se mi, da potrebuješ veliko pozornosti, da si občutljiv in ranljiv."

Tudi romantične noči pod zvezdami zakonca nista mogla uspešno izpeljati. | Foto: Tudi romantične noči pod zvezdami zakonca nista mogla uspešno izpeljati.

Anthony je odvihral nazaj v hišo, naslednje jutro pa Selin obtožil, da pred kamero igra. Razkril je, da se mu ob ugasnjenih kamerah nenehno posmehuje in ga žali. "Trudil sem se biti dobra oseba, poskušal sem jo razumeti in trudil sem se. A tega preprosto ne bom več prenašal," je dodal, nato pa predhodno odšel z medenih tednov.

Napetosti v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija se vrstijo ena za drugo. Le kaj lahko pričakujemo v današnji epizodi, ki se bo na Planetu začela ob 21.00? Pestro bo, ne zamudite!

Poroko na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Pred tem si lahko vsak dan ogledate še zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Selina Chhaur
Planet TV Šok za nevesto: Ne privlačiš me, ker si Azijka #video
Ella Ding
Planet TV Pri 28 letih avstralska nevesta že prisega na lepotne popravke #foto
Domenica Calarco
Planet TV Zadnji zakon te neveste je trajal samo dva meseca!
Tamara, Brent
Planet TV Prvi avstralski ženin ogorčen: Poročil sem se s psihopatko
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte