SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: ZDA

S tem argumentom mu je zaprla usta!

0,03

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so kandidati poročeni že tretji teden. Tako so že dodobra spoznali svoje partnerje in njihovo dnevno rutino, na plano pa prihajajo tudi pomembna vprašanja o pogledih na določene stvari. Amani in Woody sta se tako znašla v debati o vzgoji otrok.

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA so zakonci poročeni že tri tedne, kar pomeni, da so se že precej dobro spoznali med seboj, med pogovori pa se odpirajo tudi vprašanja in teme, pri katerih je skladnost partnerjev za uspeh zakona ključna. Woody in Amani sta se tako pogovarjala o tem, ali je pri vzgoji otroka dopustna tudi kakšna zaušnica.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novimi pari in strokovnjaki

"Jaz je kot otrok nisem nikoli prejela," je sprva razkrila Amani, mož pa ji je odvrnil: "Jaz sem jo, skoraj vsak dan." Amani ga je zato vprašala, ali tudi sam zagovarja tovrsten način vzgoje, Woody pa je priznal:

"Mislim, da si po tem, ko storiš nekaj zelo narobe, zaslužiš občutiti neko posledico tega dejanja. Ne pravim, da je otroka treba premlatiti do modric, ampak če mu jih kdaj daš po riti, pa tudi ni nič narobe. Mene je to naučilo spoštovati meje."

Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V drugi sezoni se bo zgodil velik in šokanten preobrat"

Amani se s tem ni strinjala, saj je mnenja, da je to za otroka prehuda kazen, obenem pa je možu tudi rekla: "Praviš, da si bil takega načina vzgoje deležen vsak dan … Veš, zakaj? Ker ne učinkuje!" Woody je tu začenjal dobivati vpogled v temo, a se je vseeno branil, da to ni res. Amani pa se ni ustavila:

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Pastor obnemel: intimna sta bila brez zaščite

"Tudi svojih učencev nikoli ne udariš po riti ali jih primeš za ušesa, kajne? Pa se še vedno obnašajo tako, kot se morajo. Ne potrebujejo takšnega kaznovanja, da bi vedeli, da so nekaj storili narobe. Mislim, da moraš to miselnost prenesti tudi v vzgajanje svojih otrok."

Woody je ob tem ostal brez besed, saj je uvidel, da temu ženinemu argumentu ne more oporekati.

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Prej pa ne zamudite še oddaje Milijonar, ki se začenja ob 20. uri! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Možu je pojasnila, zakaj je tako tečna Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV "Za to ne potrebujem moža," se je jezila žena Milijonar Planet TV Tekmovalec se je za las izognil katastrofi #video Milijonar Planet TV Tudi v drugo smeha ne bo manjkalo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin