SiolNET. Planet TV Novosti
0,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: ZDA

Možu je pojasnila, zakaj je tako tečna

0,36

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka so srede ob 21. uri spremljate šov Poroka na prvi pogled: ZDA. V njem sodelujeta tudi Christina in Henry, ki sta že od samega začetka par z največ težavami. Nekajkrat sta se sporekla zaradi tečnosti in nepotrpežljivosti Christine, ki pa je svojemu možu končno pojasnila, zakaj se je v preteklih treh tednih tako obnašala.

Henry in Christina sta par, ki se v šovu spopada z največ težavami. Henry je namreč zelo zadržan, Christini pa tudi počasi prekipeva, da mora biti neprestano pobudnica za vsako aktivnost in pogovor. Nazadnje je neprijetna tišina Christino prisilila v to, da je za pomoč pri vprašanjih za pogovor vprašala kar snemalce in producente.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novimi pari in strokovnjaki

Ti ji niso znali pomagati, Christina pa jim je dejala: "Prav butasto se mi zdi, da vsi pričakujete, da se bova lahko normalno pogovarjala. Vedno moram biti jaz pobudnica za vse, vi pa mi prav nič ne pomagate." Potem je v navalu jeze še Henryja vprašala, ali ima morda on kakšno vprašanje, a ji je samo odkimal, zato se je Christina še bolj razburila. Vstala je od mize, ko se je vrnila, pa je mizo zapustil še njen mož, "da se bo lahko ohladila".

Henry je svojo ženo že večkrat obtožil, da je tečna in nepotrpežljiva, in poudaril, da je to drugo zanj v razmerju nekaj, česar enostavno ne bo ignoriral. "Razumem, da smo vsi kdaj nepotrpežljivi, ampak ona tega zares ne zna nadzorovati," je še dejal.

Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V drugi sezoni se bo zgodil velik in šokanten preobrat"

Naslednji dan je Christina odšla ven s prijatelji, Henry pa jo je čakal ves dan. Po prihodu domov mu je dejala, da mu mora nekaj povedati. "O tem mi je sicer zelo težko govoriti, ampak vseeno. Za moje obnašanje v preteklih treh tednih je krivo to, da sem prenehala jemati zdravilo za motnjo pozornosti (ADD). Do zdaj sem skrivala, kako težko mi je zaradi tega, ampak zdi se mi bolje, da veš, ker lahko s tem pojasnim vse moje trenutke nepotrpežljivosti," je sprva razkrila, nato pa dodala:

"Zato sem se odločila, da začnem zdravila ponovno jemati. Mislim, da boš tudi ti uvidel pozitivno spremembo."

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00! Prej pa ne zamudite še oddaje Milijonar, ki se začenja ob 20. uri! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV "Za to ne potrebujem moža," se je jezila žena Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Pastor obnemel: intimna sta bila brez zaščite Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Ojoj! Izvedel je, da žena zasluži trikrat več kot on.
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin