SiolNET. Planet TV Novosti
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: ZDA

Ojoj! Izvedel je, da žena zasluži trikrat več kot on.

0,09

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do srede ob 21. uri spremljate šov Poroka na prvi pogled: ZDA. Mladoporočenci že uživajo na medenih tednih, kjer spoznavajo partnerje, s katerimi so se nekaj dni prej poročili. Brett nad tem razkritjem svoje neveste Olivie ni bil pretirano navdušen.

Mladoporočenci v šovu Poroka na prvi pogled: ZDA so trenutno v Mehiki na medenem tednu. Tam se bolje spoznavjo, Olivia in Brett pa sta na skupni večerji načela tudi temo financ, saj ju kmalu čaka vrnitev v resnično življenje.

Olivia je moža sprva vprašala, kakšen je njegov delovnik. Brett ji je odgovoril: "Od ponedeljka do petka, od osme do šestnajste ure. Brez koncev tedna." Olivia ga je opozorila, da so njeni delovni dnevi daljši.

MAFS USA Planet TV Ženin šokiral: Imeti biološke otroke se mi zdi neetično

Nato je možu zastavila pomembno vprašanje: "Koliko zaslužiš?" Šepetaje sta si izmenjala informacije o svoji plači, Brett pa je ugotovil, da njegova žena zasluži skoraj trikrat več. "Se ob tem počutiš kaj ogroženo?" je sprva vprašal ženo, ona pa mu je odvrnila:

"To me nič ne moti, me pa zanima, ali je to, da zaslužim več, zmotilo tebe," je ženina vprašala Olivia. "Sem prav malo vzburjen, ker služiš takšne denarce," je v šali sprva odgovoril njen mož, nato pa v istem tonu dodal: "Želim si samo, da tudi moje mačke razvajaš kot kralje."

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Bi se tudi ve tako prijazno odzvale, če bi vaš partner storil to?

Že na začetku šova je Brett omenil, da se v kočljivih položajih odziva s sarkazmom. Je bilo tako ali bo zaradi tega sledil večji spor?

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Prej ne zamudite še oddaje Milijonar, ki se začenja ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

John Nettles Planet TV "Še tako grdo barabo, kot sem jaz, je znal narediti lepega," se spominja igralec Masterchef Junior - Kyle Planet TV Mama udeleženca razkrila, kaj se v resnici dogaja v zakulisju te oddaje gokce bahadir Planet TV Zvezdnica dosegla edinstven uspeh!
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin