Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 1. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: ZDA

Sreda, 25. 1. 2023, 8.00

1 leto, 2 meseca

Poroka na prvi pogled: ZDA

Pastor obnemel: intimna sta bila brez zaščite

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Na Planetu lahko od ponedeljka so srede ob 21. uri spremljate šov Poroka na prvi pogled: ZDA. V njem so se mladoporočenci vrnili z medenih tednov, naslednji korak v zakonu pa je predstavljala selitev. Temu je sledil še obisk pastorja, ki pa je bil najbolj zanimiv pri Woodyju in Amani.

Zakonci v šovu Poroka na prvi pogled: ZDA so se vrnili z medenega tedna, čakala pa jih je že vselitev v skupno stanovanje. Vsakega od zakoncev je nato obiskal pastor, ki ga je zanimalo, kako se zakonci razumejo, postavil pa jim je tudi nekaj bolj osebneih vprašanj. Woodyja in Amani je tako vprašal tudi, ali sta že zapečatila svoj zakon.

V en glas sta mu pritrdila, pastorja pa je nato zanimalo še, ali uporabljata zaščito. Amani je razkrila: "Ne vedno." Pastor je obnemel, Amani pa je v smehu dodala: "Vem, da to ni dobro." Pastor je nato zakonca dodatno opozoril, da bi s takim obnašanjem lahko hitro postala starša. Zakonca sta mu zatrdila, da trenutno še nimata takšnega namena.

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Ojoj! Izvedel je, da žena zasluži trikrat več kot on.

Ju je pa pastor spodbudil k temu, da se pogovarjata tudi o težjih temah, saj lahko privlačnost in dobri občutki te stvari zameglijo. Iz tega razloga jima je predlagal, naj si povesta še, kaj ju moti v razmerju oziroma ju je motilo.

"Sem človek, ki ne mara presenečenj. Zelo slabo bi recimo prenesel, če bi nekega dne prišel domov in bi te zagledal z obrito glavo. Takšne drastične poteze se mora prej zagotovo prediskutirati," je priznal Woody. Žena ga je samo postrani pogledala in mu dejala: "Če si bom želela obriti glavo, si jo bom. Kdo si ti, da mi boš govoril, kakšno pričesko imam lahko?!"

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Bi se tudi ve tako prijazno odzvale, če bi vaš partner storil to?

Ozračje je postajalo vedno bolj napeto, za piko na i pa je poskrbel Woody s pripombo: "Videti boš drugače, kaj pa če mi ne boš več všeč?" Amani je za trenutek ostala brez besed, Woody pa ji je nato razkril, kaj je glavni razlog, da bi ga to zmotilo: "Želim si, da vse večje odločitve, ki zadevajo oba, sprejemava skupaj. V preteklosti sem imel namreč dekle, ki je brez moje vednosti naredilo splav. To me je zelo prizadelo. Samo želim si biti vključen v tvoje odločitve."

Amani je uvidela, kam pes taco moli, napetost v ozračju pa je popustila.

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00! Prej pa ne zamudite še oddaje Milijonar, ki se začenja ob 20. uri! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Milijonar
Planet TV Še en odličen dosežek v Milijonarju, a tudi tokrat z manjšo napako #video
Jutro na Planetu
Planet TV Nekoč je osvajal dekleta, danes je prvič odprl vrata skupnega doma s svojim Aljažem #video
John Nettles
Planet TV Zvezdnik iskreno: Še tako grdo barabo, kot sem jaz, je znal narediti lepega!
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte