SiolNET. Planet TV Milijonar
1,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Še en odličen dosežek v Milijonarju, a tudi tokrat z manjšo napako #video

1,10

termometer

V oddaji Milijonar smo bili priča še eni odlični tekmovalki. Znanka televizijskih kvizov Neža je izkoristila svoje bogate izkušnje in pravilno odgovorila na 12 vprašanj. A njen izkupiček bi bil lahko še višji znesek.

Milijonar Planet TV To potezo bo tekmovalec obžaloval še nekaj časa #video

V torkovi oddaji Milijonar se je na vročem stolu preizkusila tekmovalka Neža iz Ljubljane, ki je uvodoma povedala, da je ljubiteljica kvizov in da se je v številnih tudi že preizkusila, vključno z Milijonarjem. Doslej so ji nasproti sedeli že vsi predhodni voditelji tega legendarnega kviza razen Jureta Godlerja. Tudi ta ji bo po tokratni oddaji zagotovo ostal v lepem spominu, saj ji je uspel odličen dosežek.

Milijonar Planet TV Godler s šalo poskrbel za smeh v studiu #video

Potem ko ji je uspelo osvojiti pet tisoč evrov, je začela kolebati, ali bi sploh odgovarjala na 12. vprašanje za 7.500 evrov, nato pa je s pomočjo klica v sili vseeno prišla do pravilnega odgovora. Trinajsto vprašanje za 12.500 evrov je bilo povezano z nogometom in najhitrejšim zadetkom na svetovnih prvenstvih. Priznala je, da ni poznavalka nogometa, zato ni želela tvegati padca za pet tisoč evrov in izničiti dosedanjega truda.

Milijonar Planet TV Tekmovalec popolnoma narobe razumel voditeljevo vprašanje in poskrbel za smeh #video

Poslovila se je z dobitkom 7.500 evrov, a z nekoliko grenkim priokusom, saj se je po končani igri izkazalo, da bi tudi na vprašanje za 12.500 evrov odgovorila pravilno. Je pa res, da je pri tem ugibala. Več v zgornjem videu.

Vseeno je bila tekmovalka zadovoljna s svojim dosežkom in razkrila, da si bo z dobitkom privoščila obisk znanega glasbenega festivala elektronske glasbe Tomorrowland v Belgiji.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Nekoč je osvajal dekleta, danes je prvič odprl vrata skupnega doma s svojim Aljažem #video MAFS USA Planet TV Ženin šokiral: Imeti biološke otroke se mi zdi neetično  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin