SiolNET. Planet TV Milijonar
1,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

To potezo bo tekmovalec obžaloval še nekaj časa #video

1,21

termometer

V oddaji Milijonar smo bili priča zelo dobremu dosežku tekmovalca Damjana iz Črmošnjic pri Novem mestu, ki je pravilno odgovoril na kar 12 vprašanj in si zagotovil dobitek v višini 7.500 evrov. Kljub odličnemu dosežku bo eno odločitev najverjetneje obžaloval še kar nekaj časa.

Deadpool Planet TV Konec tedna s filmskimi premierami na Planetu

Tekmovalec Damjan se je v Milijonarju izkazal z zelo premišljeno igro. Zasilne izhode je uporabil v pravih trenutkih, pri zadnjih vprašanjih pa je imel na svoji strani tudi boginjo sreče. Pri 11. in 12. vprašanju je namreč tudi nekoliko tvegal in to se mu je zelo obrestovalo, saj je prišel do zneska 7.500 evrov.

Milijonar Planet TV Slovenec postal lokalni junak v Vietnamu #video

Pri 13. vprašanju, ki bi mu prineslo 12.500 evrov, pa je nato vseeno menil, da je tveganje preveliko, saj bi bil padec v primeru napačnega odgovora kar pet tisoč evrov. Toda to odločitev bo verjetno še kar nekaj časa obžaloval. Izkazalo se je namreč, da bi bil pravilen tudi njegov odgovor na 13. vprašanje, ki ga je podal po že končani igri. Več v zgornjem videu.

Vseeno je tekmovalec povedal, da je zadovoljen s svojim dosežkom in zneskom, ki ga bo namenil za nakup novega motorja.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.
Milijonar Planet TV Poglejte, koliko so znani Slovenci v Milijonarju zbrali za dober namen #video Milijonar Planet TV Godler ni mogel zadrževati smeha: Mogoče malo pazite, kaj govorite #video poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Spoznajte nove kandidate, ki se podajajo na pot iskanja večne ljubezni!  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin