Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 7. 2022,
8.28

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Daniel Holmes Carolina Santos Dion Giannarelli

Četrtek, 7. 7. 2022, 8.28

1 leto, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Prepovedana ljubezen v šovu dosega svoj vrhunec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, smo bili lahko včeraj priča stopnjevanju prepovedane ljubezni. Carolina, ki je sicer poročena  z Dionom, se je na skrivaj sestala z drugim kandidatom, Danielom. Z njim si nenehno dopisuje in tudi njen mož Dion začenja opažati, da se njegova žena vse bolj oddaljuje od njega.

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Daniel Holmes je ženin, ki ga je v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija njegova žena Jessica Seracino zapustila takoj po vselitvi v skupno stanovanje. Takoj po tem je tolažbo iskal pri Carolini Santos, ki je sicer poročena z Dionom Giannarellijem, hitro pa je bilo mogoče opaziti, da je med Carolino in Danielom preskočila iskrica. Tudi po njegovem odhodu iz šova je Carolina ostala v stiku z njim. V živo sta se sestala v telovadnici, kjer sta skupaj trenirala, na koncu pa je Daniel dejal: "Se vidiva, bodoča žena."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Na drugi strani je njen mož Dion Giannarelli začutil, da se žena od njega oddaljuje, zato ji je doma napisal ljubezensko pismo, pripravil steklenico vina, narezek, mizo pa okrasil s šopkom. Po prihodu Caroline ji je svoje pismo prebral in razkril, zakaj mu je bilo kot najstniku težko, ter dodal, da bo vložil vse v to, da njun zakon uspe. Po precej dolgi tišini mu je Carolina odvrnila: "Cenim to." Na samem pa je žena priznala: "Do njega ne čutim popolnoma nič. Z njim se ne morem povezati na globlji ravni."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Hajdi in Anže sta svojo ljubezensko zgodbo ovekovečila na poseben način #video

Med njunim bivanjem v stanovanju postaja jasno, da se je Carolina prenehala truditi za njun odnos, saj so ji misli bežale k Danielu, s katerim si tudi redno dopisuje. Tudi Dion je opazil odsotnost svoje žene, saj je dejal: "Videti je, kakor da noče biti tukaj. Pojma nimam, kaj se dogaja." Naposled je z ženo o tem tudi spregovoril, ona pa mu je dejala, da ima občutek, da so ji strokovnjaki izbrali napačnega partnerja.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina Santos
Planet TV To je razlog, da je nova nevesta v šovu na poroko prispela s triurno zamudo

Carolina je pojasnila, da jo na Dionu moti to, da ne zajtrkuje, da ne telovadi in da ne posluša moderne glasbe. Dion je nato dejal, da se v njunem razmerju res trudi, Carolina pa ga je dotolkla z opazko: "Očitno imaš privide." To je bilo Dionu težko slišati, saj ji je odvrnil: "V šov sem prišel z odprtim srcem in željo, da najdem ljubezen, najboljšo prijateljico in nekoga, s katerim se bom lahko skupaj smejal." Carolina mu je hladno odvrnila: "Tega pri meni ne boš našel."

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Daniel
Planet TV Novopečeni mož je bil pred šovom odvisen od …

Dion je nato zapustil prepir in se izoliral, Carolina pa je hitro poklicala Daniela, ki jo je med klicem vprašal: "Ali misliš, da bi se lahko kdaj zaljubila v Diona?" Carolina mu je odločno zatrdila: "Ne." Carolina in Daniel sta se nato dogovorila za ponovno snidenje v živo, kar samo dokazuje, da prepovedana romanca dosega svoj vrhunec.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Po vseh prepirih šov zapustil še en par
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ste vedeli, da je ta avstralski ženin multimilijonar?
poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nevesta je imela med večerjo dovolj – mizo je zapustila kar dvakrat!
poroka na prvi pogled: Avstralija, Daniel in Jessica
Planet TV Nova zakonca sta prvo noč medenih tednov preživela ločeno
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte