SiolNET. Planet TV Novosti
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Po vseh prepirih šov zapustil še en par

0,07

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, so se pari v včerajšnji epizodi ponovno udeležili skupne ceremonije, na kateri so se odločali o obstanku v eksperimentu. Drame ni manjkalo, eksperiment sta zapustila Selin in Anthony.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Selin Mengu in Anthony Cincotta sta zakonca, ki v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija že od samega začetka nista našla skupnega jezika. Vmes je njun odnos že šel na boljše, a je temu vsakokrat sledilo drastično poslabšanje. Nič drugače ni bilo pred zadnjo večerjo, ko sta se skregala, ker je Anthony dal noge na dnevno mizico, prepir pa sta nato nadaljevala še na večerji pred ostalimi pari.

Anthony Planet TV Ženin predhodno zapustil medene tedne: Tega ne bom več prenašal!

Med večerjo sta zakonca tako vpila eden na drugega, da so ostali kandidati ostali odprtih ust, zlasti po pikantni izjavi Selin. Nevesta je namreč zahtevala od svojega izbranca, da ji pove, kaj ji nudi v razmerju. Anthony je dejal, da ji kupuje kavo in večerje. Selin je nato razkrila, da ji je Anthony sicer enkrat v dežju res šel po večerjo v McDonalds, vse pa je šokirala z naslednjim: "Ko se je vrnil, mi je za večerjo poslal tudi račun za 16.75 dolarja in mi dal podatke svojega bančnega računa."

Domenica, Selin in Holly Planet TV Umazanega perila se načeloma ne pere v javnosti, a ta nevesta se tega ni držala

Ta prepir je bil samo pika na i vsem nesoglasjem, ki so se pojavljali med njima, zato ne preseneča dejstvo, da sta se oba odločila zapustiti eksperiment. Anthony je svojo odločitev pojasnil: "V življenju potrebujem tisto iskrico in vznemirjenje. Pri drugi osebi moram začutiti, da se z njo lahko povežem. V tem primeru ni bilo tako." Selin je ob svoji odločitvi povedala: "Nočem ga zavajati. Ne bom se trudila za nekaj, česar ne čutim, tako da sem z njim končala."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se pričenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Nova priložnost Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost Fern Sutherland, Neill Rea Planet TV Ob mednarodnem uspehu te serije je igralcema zastal dih Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin