Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2022,
8.03

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Skrivnosti Brokenwooda Neill Rea Fern Sutherland

Petek, 1. 7. 2022, 8.03

1 leto, 9 mesecev

Ob mednarodnem uspehu te serije je igralcema zastal dih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Na Planetu lahko vsak petek ob 19.45 spremljate novo detektivsko dramsko serijo z naslovom Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries). V njej v glavnih vlogah blestita Neill Rea in Fern Sutherland, ki sta bila skupaj s preostalo ekipo precej presenečena nad tem, kakšen mednarodni uspeh je serija požela! To dejstvo podpira tudi IMDb ocena serije, ki znaša kar 7,8!

Uspeh ali neuspeh lokalne televizijske oddaje se običajno merita z gledanostjo. Če serija pritegne veliko število gledalcev, so televizijski direktorji zadovoljni, prav tako pa tudi oglaševalci. Kaj pa, če oddaja postane nepričakovana uspešnica na drugem koncu sveta?

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Fern Sutherland in Neill Rea, ki igrata detektiva Kristin Sims in Mika Shepherda v seriji Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), sta ugotovila, da je njuna kriminalna drama v povprečju zbrala več kot tri milijone gledalcev, kar je dokaz, da je oddaja zmagovalec med nadaljevankami.

"Bil sem izjemno presenečen," je priznal Neill Rea, dodal pa: "Ne zato, ker bi dvomil o našem dobrem delu, ampak ker nisem vedel, kako se bo to odražalo na televizijskih zaslonih." Fern Sutherland ga je dopolnila: "Ampak vseeno … Povsod po svetu ustvarjajo svoje domače televizijske vsebine, zakaj bi upravičeno pričakovali, da potrebujejo tudi tuje?"

Fern Sutherland (Skrivnosti Brokenwooda)
Planet TV Igralka o težavni izkušnji z režiserjem: Molila sem k bogu, naj se nas usmili!

Izjemen uspeh je serija osvojila v Franciji, kjer so njihove epizode tudi sinhronizirali v francoski jezik. Fern ni mogla skriti navdušenja nad glasom, ki so ji ga dodelili Francozi: "Imam tako globok glas, kakor da bi pred snemanjem popila dve steklenici viskija in pokadila škatlo cigaret." Priznala je tudi, da si želi spoznati ljudi, ki so sodelovali pri organizaciji.

Za promocijske videospote morata sicer igralca za francosko televizijo sama sodelovati pri snemanju, kar ju je pripeljalo do tega, da sta si poiskala pomoč francosko tekoče govoreče znanke. "Ona se posname, kako izgovarja besedilo, midva z Neillom pa poskušava to posnemati. Vsakič trdno držim pesti, da bo najina izgovorjava vsaj malo podobna njeni."

Hajdi in Anže
Planet TV Hajdi in Anže: Nihče, ki je v življenju dal, ni postal reven #video

Serija Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries) je sicer postavljena v izmišljeno in slikovito majhno novozelandsko mestece, kjer primeri umorov držijo detektiva Kristin Sims (Fern Sutherland) in Mika Shepherda (Neilla Reo) na nogah. Ker gre za televizijsko oddajo, so nekateri načini ubijanja ljudi zelo iznajdljivo zasnovani in pogosto rahlo grozljivi. Fern je priznala, da je izjemno navdušena nad svojim soigralcem Neillom: "Ima izjemno oko za podrobnosti, obenem pa mi pomaga tudi pri pravilni postavitvi med snemanjem."

Nato je glavna igralka poudarila še: "V seriji imava z Neillom izjemno zanimivo dinamiko, saj delava skupaj kot moški in ženska, ki pa nimata medsebojne želje v intimnosti, ampak vzajemno spoštujeta talente drug drugega." Ali se bo med njima vseeno razvilo kaj več ali ne, pa lahko izveste samo z ogledom prihodnjih epizod detektivske dramske serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), ki bo na Planetu predvajana vsak petek ob 19.45!

Naslednji del novozelandske detektivske dramske serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries) si boste na Planetu lahko ogledali že nocoj 19.45! Zamujene dele svetovno usppšene serije si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina Santos
Planet TV To je razlog, da je nova nevesta v šovu na poroko prispela s triurno zamudo
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Andrew Davis
Planet TV Mož predhodno zapustil šov, temu pa je sledila še sprememba imena!
Planet Vau
Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte