SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralka o težavni izkušnji z režiserjem: Molila sem k bogu, naj se nas usmili!

0,15

termometer

Na Planetu se nocoj ob 21. uri pričenja nova kriminalna serija Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries). V njej bosta v glavnih vlogah blestela igralca Neill Rea in Fern Sutherland. Glavna igralka je v enem od intervjujev razkrila, kako se je spopadla s slavo, ki ji jo je prinesla serija, kaj ji je na snemanju pustilo grenak priokus in pa kakšen nasvet bi dala sebi pri 15 letih.

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 21. uri ogledali prvi del 4. sezone novozelandske kriminalne dramske serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), ki se lahko na IMDbju pohvali z oceno 7,9! V glavni vlogi bo poleg Neilla Ree nastopila tudi igralka Fern Sutherland. V enem od intervjujev je sprva spregovorila o tem, da ji je bilo med snemanjem najbolj všeč to, da je vmes na Novi Zelandiji spoznala veliko unikatnih in prijaznih ljudi.

Milijonar Planet TV V Milijonarja prihaja Boštjan Narat

Igralka pa je nadaljevala z razkritjem tega, kaj ji je v času snemanja ostalo v najbolj negativnem spominu: "Eden od režiserjev, ki je že sicer izjemno zoprn, je bil v času snemanja v procesu razstrupljanja telesa in je lahko pil samo iztisnjene sokove. Ne znam ubesediti, kako zoprn je bil šele takrat, ko ni smel jesti konkretne hrane. Takrat sem molila k bogu, naj se nas usmili in naj nam pomaga!"

Fern so nato vprašali, kako bi se opisala v eni povedi. "Ne bojim se kozarca vina," je dejala, nato pa razkrila še, kaj bi zdaj svetovala petnajstletni sebi: "Nehaj jesti sladoled in opečene kruhke po šoli ter prenehaj si sama striči frufru!"

Riba, raca, rak Planet TV “Še nikoli nisem kuhal pod takšnim stresom” #video

Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries) je serija, ki je priljubljena po vsem svetu. Fern je pojasnila, kako se spopada z mednarodno prepoznavnostjo in slavo: "Vse skupaj se mi zdi malce bizarno. Svet je namreč tako velik in vedno sem mislila, da ni nikomur mar, kaj počnem. Potem pa zapustim hišo in na vsakem koraku me prepoznavajo oboževalci. Ti so vsi zelo prijazni in prav nič nadležni. Preseneča me samo dejstvo, da nam je uspelo v majhnem novozelandskem mestecu posneti tako svetovno uspešnico."

Prvi del novozelandske kriminalne dramske serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries) si boste na Planetu lahko ogledali že nocoj 21. uri! Pred tem pa si lahko ogledate še epizodo zabavne kuharske oddaje Riba, raca, rak, ki se bo pričela ob 20. uri.

Riba, raca, rak Planet TV Tomaž Mihelič je zaplesal ob drogu in s tem navdušil vse prisotne #video Riba, raca, rak Planet TV S temi jedmi je Tinkara Fortuna razvajala brbončice svojih gostov #recept Jutro na Planetu Planet TV Kdaj se začnejo otroci intelektualno razvijati in kako lahko ta razvoj starši najbolje podprejo? #video

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin