SiolNET. Planet TV Novosti
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Novopečeni mož je bil pred šovom odvisen od …

0,11

termometer

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Daniel |  | Foto: MAFS Australia
Foto: MAFS Australia

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, je v ljubezenski eksperiment vstopil še en nov par, ki ga sestavljata žena Jessica Seracino in mož Daniel Holmes. Zadnji je v enem izmed intervjujev razkril, da se je pred vstopom v šov več let boril z odvisnostjo od steroidov.

Daniel Holmes je v enem izmed intervjujev razkril, da je bil pred udeležbo v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija odvisen od steroidov. Daniel, ki je po poklicu trener fitnesa, je v enem izmed intervjujev priznal, da so težki in napeti dnevi bodibildinga za njim, potem ko je skoraj desetletje zlorabljal steroide, kar je resno vplivalo na njegovo telesno in duševno zdravje.

Skrivnosti Brokenwooda Planet TV Ob petkih rešujemo Skrivnosti Brokenwooda

"Vsekakor je to obdobje za mano. Steroide sem jemal od 23. leta, nehal sem jih jemati, tik preden sem se udeležil eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija," je priznal 31-letni Daniel. "Steroidi so priporočljivi samo pred tekmovanji, drugače niso nujno potrebni. Vseeno pa se nanje navadiš in prav iz tega razloga sem jih še naprej uporabljal. Potem sledi naslednje tekmovanje in ko doza steroidov popusti, si želiš še več. Tak cikel sem imel od svojega 23. do 31. leta. Pred vstopom v eksperiment sem se na srečo odločil, da to končam."

Nova priložnost Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Daniel je razkril, da se ni zavedal, da je odvisen od steroidov, dokler se ni odločil prenehati. Po tem, ko se je odrekel steroidom, je začel svojo energijo usmerjati v različne vrste boksa, poudaril pa je tudi, da je zasvojenost s steroidi eno njegovih največjih obžalovanj v življenju, ki je popolnoma uničila njegov metabolizem.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled? Poroka na prvi pogled: Avstralija Tamara in Brent, Holly Planet TV Navkljub takšnemu zmerjanju zakonca ostajata del eksperimenta Andrew Davis in Holly Greenstein Planet TV Ženin brez zadržkov razkril: V življenju sem imel približno 350 spolnih partnerk
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin