SiolNET. Planet TV Novosti
1,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Par, ki je zakuhal škandal, razkril ozadje dogajanja v šovu

1,42

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45, je za veliko drame na ceremoniji poskrbela Carolina Santos, ki je tja prišla kar s svojim ljubimcem Danielom. Strokovnjaki Carolini in Danielu sicer niso pustili, da bi skupaj nadaljevala z eksperimentom, a sta ostala tudi po koncu šova še vedno skupaj.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina, Daniel in Dion Planet TV Šokantno: na ceremonijo je prišla kar s svojim ljubimcem!

Carolina in Daniel sta par, ki je do zdaj najbolj pretresel deveto sezono šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga trenutno lahko spremljate na Planetu. Svoje razmerje sta začela brez vednosti strokovnjakov in predvsem brez vednosti Carolininega soproga iz šova, Diona, ki mu je očitala, da se za razmerje ne trudi, medtem ko se je sama na skrivaj dobivala z drugim.

To je bil razlog za zgražanje preostalih udeležencev šova, ko sta se ljubimca nepričakovano skupaj pojavila na ceremoniji. Želel sta namreč kot nov par vstopiti v eksperiment, vendar sta pri tem naletela na gluha ušesa strokovnjakov. 

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Tudi sama je bila prevarana, a je to ne ustavlja pri njenem početju

"Pod nobenim pogojem vama ne bomo dovolili, da v eksperiment vstopita skupaj," je dejal John Aiken, kar je poželo precejšnje odobravanje preostalih udeležencev šova, par pa se je moral posloviti.

Čeprav jima mnogi niso napovedovali svetle skupne prihodnosti, sta Carolina Santos in Daniel Holmes v resničnem življenju še vedno par, v intervjuju za Yahoo Lifestyle pa sta spregovorila o tem, kako se je njuna afera začela in kaj si mislita o vplivu ustvarjalcev šova na njuno afero.

Osebni trener, ki je tudi grafični oblikovalec, je povedal, da je takoj začutil privlačnost do Caroline. Pri tem ni imel zadržkov, saj se je njegovo razmerje z njegovo ženo Jessico Seracino, ki so mu jo izbrali strokovnjaki, bližalo h koncu. Carolina je bila na začetku bolj neodločna, saj se je bala, kaj bi si o tem mislili drugi.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Afera se je začela – padel je prvi poljub

Daniel verjame, da so tudi ustvarjalci šova nekako predvideli, da se bosta s Carolino zapletla v afero. "Pravzaprav sem bil prepričan, da so jo dali tja, da bi me zvabili v škandal. Na papirju je bila namreč videti kot vse, kar sem želel." Večkrat naj bi ga tudi potegnili na stran in ga spraševali, ali mu je katera udeleženka šova še posebej všeč, in ga opogumljali, naj se s Carolino o svojih čustvih do nje pogovori.

Kasneje sta se dobila na več zmenkih in spoznala, da imata veliko skupnega. Ob tem sta zanikala, da sta z afero le želela dobiti več pozornosti in večjo minutažo v oddaji.

"Vsekakor nisem šla tja z mislijo, da bi bila del škandala ali karkoli podobnega. Vseeno pa sem bila vesela, da sem povzročila nekaj drame in poskrbela za zabavo gledalcev," je v šali povedala Carolina.

Povedala sta, da sta bila pri gledalcih zaradi afere deležna mešanih odzivov. "Ljudje so zelo prijazni na ulicah, manj pa na družbenih omrežjih," je povedala Carolina, Daniel pa je dodal, da je v komentarjih na spletu kasneje opazil velik preobrat. "Ker sva še vedno skupaj, so ljudje začeli govoriti, da vse vendarle ni tako slabo, sploh ker je šlo za resnično ljubezen."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45! Vsak dan pa si pred tem lahko ogledate tudi novo turško serijo Zdravnik brez vesti (Hekimoglu). Ta se od ponedeljka do petka začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Zdravnik brez vesti Planet TV Turški zvezdnik je imel pomisleke, preden je sprejel vlogo "dr. Housa" Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Varanje, laganje in pogrevanje starih zamer postajajo vse bolj priljubljene dejavnosti Zdravnik brez vesti Planet TV Igralka razkrila pomen tetovaže, ki jo nosi na prsih #foto Zdravnik brez vesti Planet TV Igralec razkril, kaj je počel med pripravami na serijo  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin