SiolNET. Planet TV Novosti
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zdravnik brez vesti

Igralec razkril, kaj je počel med pripravami na serijo

0,28

termometer

Od ponedeljka do petka ob 19.45 lahko na Planetu spremljate turško zdravniško serijo Zdravnik brez vesti, ki je nastala po priljubljeni seriji o doktorju Housu. Zdravnika Mehmeta Alija v seriji igra turški igralec Kaan Yıldırım, ki je razkril, kako so potekale njegove priprave na vlogo.

Zdravnik brez vesti Planet TV Po dr. Housu prihaja Zdravnik brez vesti

Postavni turški igralec je povedal, da je zelo drugačen od svojega lika. "Samo oči imava podobne," se je najprej pošalil igralec, nato pa dodal, da je lik iz serije Mehmet Ali zelo resen v primerjavi z njim.

Zdravnik brez vesti Planet TV To je filmski zvezdnik sporočil svojemu nasledniku

"Na splošno sem bolj sproščena, duhovita in vesela oseba. Vseeno mi je všeč, da ima on o vsem izdelano mnenje in se ne boji povedati, kar misli. On je bolj zavezan pravilom, jaz pa jih rad priredim po svoje."

V seriji Zdravnik brez vesti se je prvič srečal z vlogo, za katero je moral pridobiti nekaj medicinskega znanja in osvojiti strokovne izraze.

Zdravnik brez vesti Planet TV Igralka razkrila pomen tetovaže, ki jo nosi na prsih #foto

"Pred snemanjem smo se srečali z zdravniki na oddelku za nevrologijo medicinske fakultete Capa in univerze Okan. Imel sem jih priložnost opazovati med pregledi. Zame je bila to zanimiva izkušnja. Poleg tega sem prelistal nekaj knjig in si ogledal tri sezone serije o dr. Housu. Vse to mi je zelo pomagalo razumeti ta svet in zgraditi ta lik."

V seriji se je lahko bolje spoznal z zdravniškim poklicem, vseeno pa misli, da v resničnem življenju ne bi mogel biti zdravnik.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina, Daniel in Dion Planet TV Šokantno: na ceremonijo je prišla kar s svojim ljubimcem!

"Odkrito povedano je to zelo težek poklic, ki zahteva veliko predanosti tako med šolanjem kot po njem. Ves čas imaš opravka z ljudmi, kar je po mojem mnenju izjemno zahtevna naloga. Poleg tega nosiš veliko odgovornost. Življenja ljudi so v tvojih rokah. Med snemanjem serije sem spoznal, da zdravniški poklic resnično spada med svete poklice."

Postavnega turškega zvezdnika Kaana Yıldırıma lahko v seriji Zdravnik brez vesti ujamete od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planetu.

Zdravnik brez vesti bo na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45. Ob 20.45 ne zamudite avstralske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Zdravnik brez vesti Planet TV Turški zvezdnik je imel pomisleke, preden je sprejel vlogo "dr. Housa" Zdravnik brez vesti Planet TV "Težko je bilo na novo ustvariti lik in paziti, da ga pri tem nisem imitiral" Zdravnik brez vesti Planet TV Spoznajte lepotico iz nove zdravniške serije  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin