SiolNET. Planet TV Novosti
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nenavadno: zvezdnik se na smrt boji živali

0,07

termometer

V soboto ob 19.45 si boste lahko na Planetu ogledali filmsko uspešnico doktor Doktor Dolittle o zdravniku, ki ima sposobnost komuniciranja z živalmi. Na presenečenje številnih pa se igralec Eddie Murphy, ki ga je upodobil, na smrt boji živali, zato je bilo snemanje filma precej zapleteno.

Havaji 5.0 Planet TV To je pravi razlog za konec snemanja priljubljene serije

V filmu, ki je po prihodu v kinematografe navdušil gledalce in še danes velja za eno od največjih uspešnic Eddija Murphyja, nastopa veliko število različnih živali, kar je zahtevalo več mesecev predpriprav, ki so bile namenjene učenju živali za posamezne prizore. Dreserji so uporabljali naravne metode treninga, ki vključujejo preučevanje vedenjskih značilnosti vsake živalske vrste ter edinstvenih lastnosti in značaja vsake posamezne živali. Živali so se naučile odzivati ​​na glas dreserjev, zvočne in znakovne ukaze, za uspešno izvedene naloge pa so bile nagrajene s svojo najljubšo hrano.

Doctor Dolittle

V več prizorih je moralo biti hkrati prisotnih večje število živali, zato so jih navadili na sobivanje. Pri tem pa nikoli niso bili skupaj plenilci in tiste živali, ki so njihov naravni plen. 

Epizode Planet TV Zvezdnik razkril, kako je bila videti njegova najslabša avdicija

Na snemanju posameznega prizora je bilo na snemalnem prizorišču prisotnih tudi do 45 dreserjev, da so živalim zagotovili ustrezno oskrbo in da so izvajale naloge, ki jih je zahteval scenarij. 

Doctor Dolittle

In čeprav v filmu zelo pomembno vlogo igrajo prav živali, se glavni igralec Eddie Murphy v resnici živali na smrt boji. To je bil tudi razlog, da je vztrajal, da se v čim več njegovih prizorov živali digitalno doda v postprodukciji.

Planet Vau Planet TV Nisem nek "spiritual guru," sama si kreiram življenje #video

V prav vseh prizorih se stiku z živalmi ni mogel izogniti, zato so se ti prizori skoraj po pravilu končali s kričanjem glavnega zvezdnika filma. 

Eddija Murphyja v filmu Doktor Dolittle ujemite v soboto ob 19.45 na Planetu. Ob 21.45 pa ne zamudite drame Vrata usode (Sliding Doors) z Gwyneth Paltrow v glavni vlogi. Že ob 18.30 se lahko nasmejite ob odlični humoristični seriji Epizode z Mattom LeBlancom.

Prevare Planet TV Kot v seriji: igralka s sestro dvojčico ni govorila kar deset let Prevare Planet TV Zaradi njene prepričljive igre so se začele pojavljati zanimive govorice Planet na obisku Planet TV Grad, kjer lahko spoznate tudi prave viteze #video  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin