SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik razkril, kako je bila videti njegova najslabša avdicija

0,03

termometer

Igralca Matta LeBlanca, ki ga večina najbolj pozna po vlogi Joeyja Tribbianija v seriji Prijatelji, bodo gledalci Planeta lahko od zdaj ob sobotah in nedeljah spremljali v odlični seriji Epizode, ki ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,8. Zvezdnik je pred kratkim razkril, kako je bila videti njegova najslabša avdicija.

Planetov kino s kavča Planet TV Vikend s filmskimi uspešnicami na Planetu

Zanimivo je, da je zvezdniku najslabša avdicija prinesla prav vlogo Joeyja Tribbianija v seriji Prijatelji, po kateri je še danes najbolj znan.

"Spominjam se, da sem moral opraviti kar nekaj krogov avdicije. Preden sem se udeležil zadnjega, sem poklical prijatelja, da bi z mano vadil dialoge. Vprašal me je, ali serija govori o prijateljih in prijateljstvu. Odgovoril sem mu, da gre res za nekaj takega. 'No, potem pa morava ven na pijačo,' mi je odvrnil, jaz pa sem dejal: 'Ja, to je dobra ideja.'" 

Epizode

"Da skrajšam, sredi noči sem se zbudil v njegovem stanovanju in moral na stranišče," je pojasnil LeBlanc. "Vstal sem prehitro - ne morem verjeti, da to pripovedujem - in kar naenkrat se mi je stemnilo pred očmi. Z obrazom naprej sem padel na stranišče in z nosom udaril v rob straniščne školjke. Pri tem sem dobil veliko rano na nosu. Pogledal sem se v ogledalo in opazil, da krvavim. 'O, moj bog. Jutri moram na odločilno avdicijo, jaz pa imam na nosu veliko grdo rano.'"

Matt LeBlanc v seriji Epizode Matt LeBlanc v seriji Epizode

Na avdiciji so ga nato vprašali, kaj se je zgodilo z njegovim nosom, igralec pa je povedal po resnici. Na njegovo srečo se je avtorici serije Prijatelji Marti Kaufmann zgodba s poškodbo zdela kot nalašč za Joeyjev lik in tako je Matt LeBlanc dobil vlogo, ki ga je izstrelila med največje zvezdnike.

Odlično humoristično serijo Epizode z Mattom LeBlancom boste lahko spremljali ob sobotah in nedeljah ob 18.30 na Planetu. 
Prevare Planet TV Tako je videti priljubljena igralka 23 let kasneje #foto Planet Vau Planet TV Nisem nek "spiritual guru," sama si kreiram življenje #video Umori v gorah Planet TV Ljubezenski prizori so bili zaradi epidemije poseben izziv Jasna Kuljaj Planet TV Jasna Kuljaj je obujala spomine, nato pa se je zgodilo tole #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin