SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Nisem nek "spiritual guru," sama si kreiram življenje #video

0,15

termometer

Si znate vzeti čas zase? Koliko na vaše mnenje vplivajo mediji in družbena omrežja? Dileme, ki jih ima 21-letna voditeljica oddaje Planet Vau razčiščene. 

"Jaz se imam res dobro, ko sem sama," samozavestno prizna voditeljica Gaja Prestor. Nenehno živi vlogo modela, voditeljice in pevke ter čas zase zelo ceni. Pri rosnih 13 letih je vstopila v medijski svet, zato se dobro zaveda, kakšen pritisk prepoznavnost prinaša. Med epidemijo je odkrila meditacijo, čeprav je še nedolgo nazaj nanjo gledala zviška. A ti njeni trenutki, ko se res umiri in umakne od ponorelega sveta, so zanjo posebni in jih zato zelo ceni.

Gaja Prestor v kopalnici | Foto: Instagram Story Gaja Prestor v kopalnici Foto: Instagram Story

Sprva je hodila na skupinske meditacije, zdaj meditira že sama. Vse bolj pa raziskuje tudi spiritualni svet. 

Planet Vau Planet TV Gaja Prestor se je odločila za drzen podvig #foto

"Imam tudi nekaj kristalov, ki mi nekako pomagajo pri uravnovešenju same sebe." S seboj na snemanje je prinesla le enega, ki se ga zaradi njene energije načeloma sme dotikati le ona. Prav ta kristal naj bi odnašal negativno energijo, s katero je bilo v njenem življenju obdanih že veliko ljudi, zato niso več del njenega življenja. Zdaj ima pravi krog prijateljev, pravi. 

"V kar verjameš, to je res," je njeno vodilo. Četudi njen fant ravno ne verjame v vse to, pa Gaja vztraja, saj verjame, da ji tudi kristali in meditacija pripomorejo k boljšemu počutju.

K boljšemu počutju pa vodi tudi gibanje in tja vas popeljemo tudi v oddaji Planet na obisku. Ne zamudite v nedeljo ob 18.15 na Planetu.

Planet Vau Planet TV Nina Pušlar: Ko pridejo težki trenutki in mi je hudo, zajokam #video Planet Vau Planet TV Joker Out ne bodo več zaupali Slavku Ivančiču #video Pri Črnem Petru Planet TV Argetinski zamejci, ki cenijo in prepevajo Čuke #video #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin