SiolNET. Planet TV Novosti
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Na prvo žogo

Kako ženskam razložiti, kaj je ofsajd? #video

0,06

termometer

Nocoj ob 19:40 ne zamudite nogometnega svetovnega prvenstva v Katarju. Na Planetu boste lahko pred tekmo spremljali studijski del z Manjo Stević in Sašom Udovičem. Nato bo ob 19:50 sledila tekma Kamerun – Brazilija, ki pa jo bo komentiral Dani Bavec.

Jutro na Planetu Planet TV "Kaj pa one vedo o nogometu?" Nič in vse. #video

Kako ženskemu občinstvu, ki spremlja nogomet iz radovednosti ali pa je prisiljeno, saj imajo daljinec moški, razložiti, kaj je ofsajd? Na to ima odgovor naš strokovni komentator Dani Bavec, ki pravi: "Zelo preprosto, v trenutku podaje nihče od soigralcev ne sme biti najbližji nasprotnikovemu vratarju." 

"Veliko branja, veliko izpisovanja, veliko radovednosti, občutka za relevantne informacije. Preostalo pa je dramaturgija v živo, ker to šport je," Bavec razloži, kako se je pripravljati na spektakel, ki se zgodi na štiri leta. 

Katar 2022 Planet Planet TV To so obrazi, s katerimi bomo spremljali nogometno prvenstvo

Francija in Brazilija sta zagotovo v ožjem izboru za prvaka SP 2022, se z večino gledalcev strinja tudi komentator. Pozoren bo na vse velesile, zanemariti pa ne gre niti Argentine, ki je osvojila južnoameriško prvenstvo in – kot pravi Bavec – s svojega hrbta odvrgla težko breme. "Zelo zanimivo bo videti, kako bo ta Argentina delovala, sproščena, z mladim trenerjem ter zanimivo mešanico mladosti in izkušenj."

Nocoj ob 19:40 ne zamudite nogometnega svetovnega prvenstva v Katarju. Na Planetu boste lahko pred tekmo spremljali studijski del z Manjo Stević in Sašom Udovičem. Nato bo ob 19:50 sledila tekma Kamerun – Brazilija, ki pa jo bo komentiral Dani Bavec.
Planet TV Planet TV Zaradi voditeljic je zapustil lokal in odšel #video Jutro na Planetu Planet TV Voditeljica Manja Stević ima novega #video
Exatlon Planet TV Exatlonovca na letališču sprejel tudi župan #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin