SiolNET. Planet TV Novosti
2,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novosti

Zaradi voditeljic je zapustil lokal in odšel #video

2,48

termometer

Oddaja Na prvo žogo bo na Planetu ob ponedeljkih, prvič 5. decembra, ob 20. uri, predstavitveno studijsko oddajo Fifinega svetovnega prvenstva 2022 pa lahko na Planetu ujamete že nocoj, prav tako ob 20. uri.

Jutro na Planetu Planet TV Ves Planet ga spremlja, zdaj prihaja tudi k nam #video

Jasna Kuljaj, Ajda Mlakar in Manja Stević so tri drzne ženske, voditeljice, ki jim nikoli ne zmanjka besed. Zato bodo zdaj združile moči v novi oddaji Na prvo žogo. "To sodelovanje v novem projektu bom vzela kot naš družinski 'team building'. Zaradi Exatlona sem bila kar tri mesece 'odsotna mama', vedno sem ga gledala sama. Zdaj bomo pa tekme lahko gledali skupaj z družino. Česar se prav veselim," je dejala Jasna Kuljaj.

Pravi, da bodo v oddaji komentirale različne stvari, gledalci pa bodo dobili "ženski pogled" na dogajanje okoli svetovnega prvenstva.

Katar 2022 Planet Planet TV To so obrazi, s katerimi bomo spremljali nogometno prvenstvo

"Torbice me ne zanimajo, me pa zanima, kaj te ženske (žene nogometašev, op. p.) počnejo. Malce sem dobila vpogled o tem življenju, ko sem gledala serijo Ronaldove žene, in povem vam, da sem bila zelo razočarana. Vedno držim z ženskami in res sem upala, da bo prisotna neka vsebina, da jo bo ženska imela v sebi. Tu pa se je vse vrtelo okoli torbic, barve ploščic. Zelo me je razočaralo. A vseeno verjamem, da so te žene nogometašev takšne, kot sem jaz, žene z vsebino," je Jasna še dodala.

Zaupala pa nam je zabavno anekdoto o prvem srečanju treh drznih komentatork. "Ali veste, kaj se je zgodilo, ko smo se prvič srečale? Ko smo se dobile, je bila le ena miza v lokalu prazna in zanjo je sedel moški. Prosile smo ga, ali se lahko odstrani, ker potrebujemo to mizo. Me smo bile tri in smo mu rekle, da se moramo usesti, on pa je samo vstal in nam rekel: 'Izvolite.' In odšel. Tako da noro, kakšna energija je med nami, da sploh ne vem, ali bom prišla do besede."

Oddaja Na prvo žogo bo na Planetu ob ponedeljkih, prvič 5. decembra, ob 21. uri, predstavitveno studijsko oddajo Fifinega svetovnega prvenstva 2022 pa lahko na Planetu ujamete že nocoj, prav tako ob 20. uri.
Laura Rozman Planet TV Nekdanja exatlonovka o finalu: Mene bi verjetno izdali živci #video Exatlon Planet TV Dobili smo zmagovalko in zmagovalca Exatlona! #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin