SiolNET. Planet TV Novosti
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To so obrazi, s katerimi bomo spremljali nogometno prvenstvo

0,13

termometer

V enourni predstavitveni studijski oddaji FIFA svetovnega prvenstva 2022, sta nam Manja Stević in Sašo Udovič predstavila obraze, ob katerih bomo spremljali nogometne tekme na Planetu. Med njimi je tudi komentator Dani Bavec, v posebni oddaji Na prvo žogo pa bosta poleg Manje sodelovali Ajda Mlakar in Jasna Kuljaj.

Manja Stević in Sašo Udovič sta predstavila favorite, stavnice in preostale zanimivosti FIFA svetovnega prvenstva 2022. Na Planetu bomo prenašali osem tekem ter polfinale in finale svetovnega prvenstva v Katarju.

Torek, 29. novembra:
- ob 15.30 na Planet 2 Ekvador - Senegal
- ob 19.45 na Planetu Iran - ZDA

Sreda, 30. novembra:
- ob 15.30 na Planet 2 Tunizija - Francija
- ob 19.45 na Planetu Savdska Arabija - Mehika


Četrtek, 1. decembra:
- ob 15.30 na Planet 2 Kanada - Maroko
- ob 19.45 na Planetu Kostarika - Nemčija

Na Planetu bomo prenašali osem tekem ter polfinale in finale FIFA svetovnega prvenstva 2022. V enourni predstavitveni studijski oddaji FIFA svetovnega prvenstva 2022, sta nam Manja Stević in Sašo Udovič predstavila favorite, stavnice in preostale zanimivosti svetovnega prvenstva.

Studijska oddaja Katar 2022 Planet | Foto:

Studijska oddaja bo sicer na sporedu pol ure pred prenosi nogometnih tekem, pa tudi po njih. V večernem studiu se bo Manji in Saši ob kratki analizi tekme pridružil izkušeni komentator Dani Bavec.

Manja in Sašo bosta predstavila tudi komentatorsko oddajo Na prvo žogo, v kateri se bo o vseh temah, povezanih z nogometnim prvenstvom v Katarju, Manja Stević pogovarjala z Jasno Kuljaj in Ajdo Mlakar, naravnost iz Katarja pa se bo javljala Katarina Benček.

"Sem goreča navijačica, ko gre za dobre stvari. Ko je gol imam res občutek, da sem jaz dala gol, pa tudi kakšno solzo potočim kdaj," pravi Manja in dodaja, da vedno spremlja tudi trače in afere, kar bo prav prišlo tudi v oddaji Na prvo žogo: "Zelo se veselim te vloge. Zdi se mi, da bomo skušale iz bolj ženskega vidika povedati par stvari, vendar ne bomo žaljive, temveč zabavne in odbite – takšne, ko smo."

Pa prvo žogo | Foto:

"Takšna energija je med nami, da sploh ne vem, če bom prišla do besede," pa o sokomentatorkah pove Jasna, sicer znana po svoji jezičnosti, in se hkrati pošali, da bo ta projekt vzela kot družinski "team building", saj bo lahko tekme gledala skupaj s hčerko in partnerjem, ki je nekdanji nogometaš.

Ajda medtem zatrjuje, da je strastna športnica in tudi navijačica: "Veselim se tega, da bomo imele ženske končno priložnost povedati, kako me vidimo to svetovno znano igro, ki je v teh dneh že preplavila naš svet."

Oddaja Na prvo žogo bo na Planetu ob ponedeljkih, prvič 5. decembra ob 21. uri.
SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju Kolo sreče Planet TV Prijavite se v oddajo Kolo sreče Exatlon Planet TV Dobili smo zmagovalko in zmagovalca Exatlona! #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin