SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Planetova voditeljica pretekla elitni maraton in izboljšala osebni rekord #video

0,08

termometer

Voditeljica Manja Stević je v oddaji Jutro na Planetu tokrat gostila voditeljico informativne oddaje Planet 18 Katarino Braniselj, ki se je ravno vrnila iz Chicaga, kjer se je udeležila tamkajšnjega maratona, ki spada med šest največjih maratonov na svetu.

Kakšna je bila pot v Chicago in kakšni občutki se ji porajajo ob dejstvu, da je bila del maratona, ki ga je letos dokončal milijonti človek, nam je v oddaji Jutro na Planetu povedala priljubljena voditeljica dnevnoinformativne oddaje Planet 18 Katarina Braniselj.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Poglejte, kakšno sladico je pripravila sestra predsednice države #video

Maraton v Chicagu je eden od šestih največjih maratonov na svetu, med katere štejemo še bostonski, newyorški, berlinski, londonski in tokijski maraton. To je bila že 45. izvedba tega maratona, udeležilo pa se ga je kar 48 tisoč tekačev.

Voditeljica Katarina Braniselj je v svoji kategoriji dosegla 250. mesto, med vsemi tekači se je uvrstila med najboljših 8.500, med ženskami pa med najboljših 2.000. Ob zavidljivi uvrstitvi je dosegla tudi osebni rekord.

Kaj je Katarina Braniselj povedala o tej zahtevni in nepozabni izkušnji, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri. Ob sobotah ob 8. uri si lahko ogledate najzanimivejše utrinke tedna. Informativna oddaja Planet 18 je na sporedu vsak dan ob 18. uri na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Obiskali smo indijski par, ki si je v Sloveniji ustvaril dom #video Jutro na Planetu Planet TV Sestro predsednice države ste lahko spoznali v oddaji Jutro na Planetu #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin