Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 10. 2023,
16.11

Osveženo pred

7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

Natisni članek

Jutro na Planetu Planet TV

Četrtek, 5. 10. 2023, 16.11

7 mesecev

Obiskali smo indijski par, ki si je v Sloveniji ustvaril dom #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

V oddaji Jutro na Planetu, ki je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri, smo obiskali indijski par, ki si je v Sloveniji ustvaril dom. Oba živita po načelih ajurvede in zelo rada kuhata po ajurvedskih receptih. Z njima pa smo poklepetali tudi o indijskih serijah, ki navdušujejo slovenske gledalce.

Ajurvedski svetovalec dr. Višnu Prasad in dr. Lakšmi Ravindranath sta novinarki Meti Črne med pogovorom in pripravo kičrija, ta velja v Indiji za superživilo, razkrila, kako sta prišla v Slovenijo.

Polsestri
Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri

"V ustanovi, kjer sva pet let in pol študirala ajurvedsko medicino, smo imeli skupino, kjer je bila izražena želja, da bi prednosti ajurvede dosegle vsakogar. Ajurvedske podružnice so po vsem svetu, tudi sam sem delal v 14 različnih državah, preden smo se ustalili v Sloveniji. Tukaj imamo čudovito ekipo, veliko ljudi se veseli avtentične ajurvede in tukaj smo, da predamo dobrine ajurvede čisto vsakemu," je povedal dr. Višnu Prasad.

Oče
Planet TV Nova turška serija Oče na Planetu

Indijsko kulturo so Slovencem nekoliko približale tudi televizijske serije, ki so jih slovenski gledalci zelo dobro sprejeli. Serija Polsestri, ki jo od ponedeljka do petka ob 15. uri spremljate na Planetu, je bila tudi v Indiji velika uspešnica. "Ko sem bila mlajša in še nisem bila na faksu, nisem se še ukvarjala z ajurvedo, je bila to družinska nadaljevanka, vsi smo jo gledali," je o seriji med drugim povedala dr. Lakšmi Ravindranath. Več v zgornjem videu.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri. Ob sobotah ob 8. uri pa si lahko ogledate najzanimivejše utrinke tedna. Indijska uspešnica Polsestri (Swaragini) je na sporedu od ponedeljka do petka, vsakič sta na sporedu dva dela.

Večerja za 5: Na deželi Bled
Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Bled z okolico
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte