Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 8. 2023,
13.29

Osveženo pred

8 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Manja Stević Igor Krmelj Suzana Kozel Planet TV

Petek, 11. 8. 2023, 13.29

8 mesecev, 3 tedne

Jutro na Planetu

Oddaja Jutro na Planetu z novo sezono

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V ponedeljek, 14. avgusta, se bomo spet zbudili v družbi jutranje oddaje Jutro na Planetu. Začenja se nova sezona jutranjega programa v družbi naših treh voditeljev. Nove sezone se tako veselijo tudi Igor Krmelj, Suzana Kozel ter Manja Stević. Z vami bodo, tako kot ste vajeni, ob ponedeljka do petka ob 8. uri. Vse zamujene utrinke tedna pa si boste lahko ogledali ob sobotah ob 8. uri na Planetu.

"V oddaji Jutro na Planetu se bo letos veliko dogajalo glede na to, da smo nekoliko razširili studio, s tem pa pridobili stalno mesto za ustvarjanje. S tem lahko naši gledalci pričakujejo še več studijskega dogajanja, ne samo pogovorov, ampak tudi veliko praktičnih prikazov različnih dejavnosti. Potrudili se bomo, da bodo naši novinarji prišli tudi v kotičke Slovenije, ki so bili do sedaj malo zapostavljeni. S tem pa bomo lahko predstavili dogajanje na teh področjih in seveda tudi gledalcem še približali lepote Slovenije. Manjkalo ne bo niti glasbe, plesa, telovadbe in nasvetov z vseh področij našega življenja," ob vstopu v novo sezono pravi Igor Krmelj, voditelj in urednik oddaje Jutro na Planetu.

Voditelji oddaje Jutro na Planetu Manja Stević, Suzana Kozel in Igro Krmelj | Foto: Voditelji oddaje Jutro na Planetu Manja Stević, Suzana Kozel in Igro Krmelj

Seveda pa bomo že v prvih epizodah spregovorili o poplavah. Kakšen so posledice, kako in kje pomagati, obiskali pa bomo tudi prizadete kraje v poplavah in tam prisluhnili čustvenim zgodbam ljudi. Najhujše poplave so pokazale, kako velika je moč solidarnosti ljudi v naši državi. Naša terenska ekipa bo ponedeljkovo jutro preživela v Lučah na Savinjskem, kjer je voda več hiš popolnoma odrezala od sveta.

Moj dragi zmore
Planet TV Voditeljica v kopalkah pokazala izklesano postavo #foto

Kako daleč smo še od vračanja v normalne razmere in kdaj si bomo lahko oddahnili od strahu pred novimi obilnimi padavinami? Na vprašanja bosta v studiu odgovarjala poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan in vodilni hidrolog z agencije za okolje Janez  Polajnar. Več društev in organizacij se je vključilo v zbiranje pomoči po državi.

Hiša čarobne ure
Planet TV Konec tedna s filmskimi uspešnicami na Planetu

Na kakšen način lahko pomagamo prizadetim v poplavah, da ne povzročamo še večje škode? O tem bomo govorili z gostjama z Zveze prijateljev mladine Slovenije. Spoznali pa bomo tudi družino Hribar iz Topol pri Medvodah. Obiskala jih bo naša novinarka Meta Černe.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri na Planetu. Zamujene utrinke tedna pa si lahko ogledate tudi v sobotni oddaji ob 8. uri na Planetu.

Ženska nogometna liga Triglav Zdravje
Planet TV Tudi nova sezona ženske nogometne lige s prenosom na Planet 2
Poplave Kamnik
Planet TV Kako se z otroki pogovarjati o naravnih nesrečah? #video
Sulejman Veličastni
Planet TV Zvezdnica je bila v teh dneh na obisku pri naših južnih sosedih #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Ne spreglejte