Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 8. 2023,
8.22

Osveženo pred

8 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

filmi Planet TV

Sreda, 9. 8. 2023, 8.22

8 mesecev, 3 tedne

Konec tedna s filmskimi uspešnicami na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Tudi ta konec tedna vas bodo na Planetu čakali odlični filmi. V soboto zvečer bo na sporedu družinska domišljijska pustolovščina Hiša čarobne ure, nato bo sledila komedija Kako začiniti zakon z zares odlično igralsko zasedbo. Nedeljski večer pa bo v znamenju znanstvenofantastičnega trilerja Labirint: Pogorišče in drame Tegobe.

V soboto zvečer si boste na Planetu lahko ogledali družinsko domišljijsko pustolovščino Hiša čarobne ure (The House With A Clock In Its Walls) z Jackom Blackom in Cate Blanchett v glavnih vlogah.

Hiša čarobne ure | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Film govori o desetletnem Lewisu Barnaveltu, ki pride živet k svojemu stricu v staro in skrivnostno vilo. V hiši je nekoč živel zakonski par, ki je skušal uničiti svet. Tik pred smrtjo sta izdelala uro in jo vzidala v eno od sten – vsak njen "tiktak" pomeni, da je konec sveta vse bližji. Kaj hitro se izkaže, da je Lewisov stric čarovnik, in deček se bo znašel v središču čarovnij in nevarnosti – sploh ko odkrije v steno zazidano uro, ki je bila ustvarjena, da prikliče sodni dan.

Sulejman Veličastni
Planet TV Tako je danes videti lepa igralka iz priljubljene serije

Ob 22.10 sledi komedija Kako začiniti zakon (Great Hope Springs) z Tommyjem Lee Jonesom, Stevom  Carellom in Meryl Streep. V filmu spremljamo priletna zakonca Kay in Arnolda, ki kljub ljubeči navezanosti že dolgo nimata več intimnih stikov, zato se Kay odloči popestriti njuno ljubezensko življenje.

Kako začiniti zakon | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Čemernemu Arnoldu predlaga počitnice v letovišču, kjer se udeležita zakonske terapije priznanega svetovalca Bernieja. Toda njegovi neobičajni nasveti in vprašanja ju spravijo v številne zadrege, zato kljub nerodnim in zelo zabavnim poskusom nikakor ne najdeta mladostne ljubezenske iskre. Razočarana se vrneta domov, vendar muhasta usoda poskrbi za nepričakovan preobrat, ki znova podžge njune strasti.

Sulejman veličastni
Planet TV Priljubljena serija Sulejman Veličastni ponovno na Planetu

Nedeljski večer bo popestril znanstvenofantastični triler Labirint: Pogorišče (Maze Runner: The Scorch Trials), ki je nadaljevanje sage Labirint. V filmu, ki bo na sporedu ob 20. uri, se Thomas in njegovi prijatelji Jasniki znajdejo pred največjim izzivom doslej: razrešiti skušajo skrivnost vplivne organizacije ZLOBA.

Labirint: pogorišče | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Iskanje jih popelje na Pogorišče – opustošeno pokrajino, polno nepredstavljivih ovir. Jasniki se spajdašijo z uporniki, se zoperstavijo hudo premočnim silam organizacije ZLOBA in razkrijejo grozljive načrte, ki jih ima ta z vsemi njimi.

Moj dragi zmore
Planet TV Legendarni šov Moj dragi zmore se vrača na male ekrane

Ob 22.30 sledi še drama Tegobe (Maladies) s filmskim zvezdnikom Jamesom Francom v glavni vlogi.

Tegobe | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

V filmu se nadarjen igralec zaradi duševne bolezni mlad upokoji in se preseli v majhno mestece k sestri in najboljšemu prijatelju, ki imata vsak svoje tegobe ...

Filmske uspešnice bodo na sporedu ta konec tedna. 

Hiša ljubezni
Planet TV Bodo s pomočjo tega eksperimenta vendarle našli pravo ljubezen?
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte