Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 11. 2022,
15.08

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,15

Natisni članek

Luka Burja Laura Rozman Exatlon Jutro na Planetu

Petek, 25. 11. 2022, 15.08

1 leto, 5 mesecev

Jutro na Planetu

Nekdanja exatlonovka o finalu: Mene bi verjetno izdali živci #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,15

Na Planetu lahko od ponedeljka do sobote ob 8. uri spremljate oddajo Jutro na Planetu. Danes sta v njej gostovala polfinalista šova Exatlon – Luka Burja in Laura Rozman.

Luka Burja in Laura Rozman sta v tem tednu zapustila šov Exatlon v samem polfinalu. Lauro Rozman je domov poslala Lina Majcen, ki se je tako uvrstila v finale. Laura je o tem dejala: "Lina je bila vso sezono zelo dobra tekmica, vsi smo jo pričakovali v finalu. Zdi se mi, da si je to zaslužila, kar je pokazala tudi na najinem dvoboju. Finale ji res zelo privoščim."

Exatlon
Planet TV Nocoj veliki finale Exatlona: poglejte si vrhunce letošnje sezone #video

Na vprašanje, ali privoščita zmago tudi Karolini Siročič in Marku Špilerju, pa je odgovoril Luka Burja: "O nobenem nočem govoriti slabo, ampak Karolina je bila suverena vso sezono, tudi zdaj na koncu. Marko pa je bil sprva malce manj suveren, ampak tudi njemu privoščim." Tudi Laura se je strinjala z njim.

Voditeljico je nato zanimalo, kaj bo polfinalistoma najtežje televizijske preizkušnje za vedno ostalo v spominu. "Nedvomno tekma z Mehiko, ker sem zelo dobro nastopil in osvojil tri točke, ter seveda vsa nova prijateljstva," je priznal Luka, tudi Laura pa ima podobna občutja: "Exatlon je bil fenomenalen, tudi meni pa bo v najlepšem spominu ostalo to, kako smo se povezali z ekipo."

Exatlon
Planet TV Dobili smo štiri finaliste Exatlona, posloviti sta se morala Burja in Rozi #video

Laura je nato spregovorila še o tem, kako je bilo biti najmlajša udeleženka šova in tekmovati s samimi starejšimi, Luka pa je končno razkril, zakaj mu toliko pomeni spanec: "Rad spim, ker rad treniram, za trening pa moraš biti psihofizično spočit. Takrat sem najboljši in zaradi tega rad počivam."

To se je sicer pokazalo tudi v šovu Exatlon, kjer pa je v polfinalu moral priznati premoč tekmecu letošnje sezone Timu Nuču. Iskreno je priznal, da je bil Tim boljši in da mu zmago privošči. "Kaj pa menita, da se po glavi plete tekmovalcem, ki jih nocoj čaka veliki finale," ju je vprašala voditeljica.

Jan Klobasa
Planet TV Jan Klobasa o sotekmovalki: To mi gre pri njej na živce

"Mislim, da ne smejo preveč razmišljati o nagradi. Predvsem morajo biti sproščeni," je dejal Luka, s čimer se je Laura strinjala, nato pa predvidevala, kako bi se v vlogi finalistke počutila ona: "Mislim, da bi bila zelo ponosna, da sem sploh v finalu, bila  bi sproščena. Čeprav, ko si enkrat blizu takšni zmagi, ne vem, no, verjetno bi me izdali živci. Ne znam si predstavljati takšnega pritiska."

Ves pogovor s polfinalistoma Exatlona si lahko pogledate v videoposnetku zgoraj.

Oddajo Jutro na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do sobote ob 8. uri. Nocoj ob 19.45 pa ne zamudite finalne epizode najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, v kateri bo končno znano, katera dva tekmovalca bosta odnesla nagrado 50 tisoč evrov! Zamujene epizode si lahko brezplačno ogledate na Planeteka.si.

Jutro na Planetu
Planet TV To jed iz Exatlona bosta pogrešala najbolj #video
Jutro na Planetu
Planet TV Po pogovoru s Karolino se je odločil, da zmore #video
Jutro na Planetu
Planet TV Od manekenke do atletinje #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte