SiolNET. Planet TV Exatlon
2,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jan Klobasa o sotekmovalki: To mi gre pri njej na živce

2,43

termometer

V petek ob 21.45 bo po velikem finalu na Planetu še zadnjič tudi komentatorska oddaja Exatlon: Brez cenzure. Jasni Kuljaj, Denisu Porčiču - Chorchypu in Franku Bajcu pa se je v pretekli oddaji pridružil tudi nekdanji exatlonovec Jan Klobasa, ki je v zanimivem pogovoru razkril tudi, kaj mu gre najbolj na živce pri Lini Majcen.

"To je ta igra, ki mi gre na živce," je Jan Klobasa komentiral ob ogledu videoposnetka preteklih epizod Exatlona, v kateri se je rdeča ekipa vrnila v vilo. V njem je Lina Majcen govorila, kako srečna je zaradi vrnitve na lokacijo, na katero po njenih besedah rdeča ekipa spada, Jan pa se je spotaknil ob to, da je Lina na podoben način hvalila tudi barako, v kateri so bivali prej.

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Jan Klobasa: V Exatlonu sem se najbolj zatreskal v ...

Nekdanji exatlonovec je pojasnil: "Ne maram, da ljudje igrajo. Naj povejo po resnici, kar si mislijo. Baraka je bila poden od podna, ona pa je že tam govorila, da se v njej počuti domače. Spraševal sem se, kje sploh živi?!"

Tokrat se je z Janom brez pomislekov strinjal tudi Chorchyp, saj je tudi on že opazil Linino dvoličnost. Jasna je nato vseeno izpostavila, da Lina kljub temu ostaja zelo verjetna zmagovalka Exatlona. Jan pa je pojasnil, zakaj meni, da ima možnosti za zmago tudi Klara, ter poudaril, da Lini nasproti stojijo tudi druge močne tekmice.

Planet TV Planet TV Jan Klobasa: "Srečo imaš, da sem poškodovan, drugače..." #video

Katera od deklet bo dejansko prišla v finale in postala zmagovalka Exatlona, pa lahko izveste že ta petek, ko bo na sporedu finalna epizoda najtežje televizijske preizkušnje Exatlon!

Komentatorsko oddajo Exatlon: Brez cenzure si lahko na Planetu še zadnjič ogledate ta petek ob 21.45! Pred tem pa ne zamudite še finalne epizode najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki se bo začela ob 19.45! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Karolina in Burja sta si s samimi zmagami prislužila dan počitka #video Exatlon Planet TV Finalisti skupaj v vili: "Ostali smo brez besed" #video Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Bodo novi kandidati skočili med rjuhe že prvo skupno noč? Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Spoznajte novih deset kandidatov, ki se podajajo na pot iskanja večne ljubezni
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin