SiolNET. Planet TV Novosti
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dirka po Hrvaški

Drugo etapo je odločil ciljni šprint, najboljši Slovenec je bil sedmi #video

0,05

termometer

Druga etapa kolesarske Dirke po Hrvaški (Cro Race), ki jo v neposrednem prenosu do nedelje lahko spremljate na Planet 2, se je končala na otoku Pagu. Dobil jo je Portugalec Iuri Leitao, najboljši Slovenec je bil Matevž Govekar (Bahrain Victorious), ki je zasedel sedmo mesto.

Roglič Pogačar Planet TV Kolesarski boji Rogliča, Pogačarja in Mohoriča s prenosom na Planet TV #video

Prvič v zgodovini te dirke so kolesarji zavili na enega od hrvaških otokov. Cilj 114 kilometrov dolge preizkušnje, ki je minila v lepem sončnem vremenu, je bil v Novalji.

Kolesarstvo | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

O etapni zmagi je odločal šprint glavnine, ki ga je dobil Portugalec Iuri Leitao. Nosilec rdeče majice Elia Viviani je osvojil drugo mesto in tako obdržal vodstvo v skupnem seštevku. Tudi danes je bil najboljši Slovenec Matevž Govekar iz ekipe Bahrain Victorious, ki je osvojil 7. mesto.

Dirka po Hrvaški Planet TV Na uvodni etapi padec prvega favorita Mateja Mohoriča #video

Prenos Dirke po Hrvaški si boste v neposrednem prenosu na Planet 2 lahko ogledali tudi danes. Tretjo etapo boste lahko spremljali od 15. ure.

V prihodnjih dneh boste lahko v neposrednih prenosih na Planet TV spremljali tudi dva kolesarska dvoboja med Primožem Rogličem in Tadejem Pogačarjem. V soboto ju bomo spremljali na Dirki po Emiliji (prenos na Planetu od 15. ure), v torek pa bosta oba nastopila tudi na Dirki po treh dolinah Vareseja. To dirko bomo na Planet 2 prenašali v torek, 3. oktobra, ob 15. uri.

Planet TV Planet TV Soočenje dveh najboljših Slovencev na Planet TV #video #foto Matej Mohorič Jonas Vingegaard Planet TV Dirka po Hrvaški, na kateri bo zmago branil Matej Mohorič, s prenosom na Planet 2 Jutro na Planetu Planet TV Strokovni komentator Robert Jenko: Matej Mohorič je favorit za končno zmago #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin