SiolNET. Planet TV Novosti
0,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Indijska konoplja

Ameriški domorodci: Gojenje marihuane nas lahko reši izumrtja

0,69

termometer

weed

Zgodba konoplje je bolj kompleksna, kot si predstavljamo. Krishna Andavolu, voditelj in producent dokumentarne serije Indijska konoplja (Weediquette), je drugo sezono provokativne oddaje začel z ameriškimi domorodci. Tudi tokrat bo raziskoval ekonomske, zdravstvene in kulturne poglede na uporabo in gojenje marihuane.

Indijanska plemena so ena najrevnejših narodov v Ameriki. Krisha je obiskal pleme Paiute, ki jim preživetje skoraj izključno omogoča tobak. Straši jih dejstvo, da jih je v plemenu samo še 56 in njihov obstanek je pod vprašajem. Iščejo nove načine za preživetje in zaradi legalizacije medicinske marihuane v zvezni državi Nevadi, kjer živijo, v tem vidijo prihodnost.

weed

Po nekaj neuspelih poskusih, saj je že trem plemenom policija vzgojo onemogočila, je korak, da začnejo s tem poslom, zanje zelo skrb vzbujajoč. Skupaj s Krishno obiščejo enega največjih distributerjev medicinske marihuane v Nevadi. Ta jim ponuja novo priložnost, ki naj bi preživljala še generacije plemen, in s tem novo življenje.

Kakšen je njihov načrt in ali se jim bo z domorodci uspelo dogovoriti za nov način življenja, pa si poglejte v novi sezoni Indijske konoplje ob 00:13 na Planetu.

weed  

Dokumentarno serijo Indijska konoplja lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka v poznih večernih urah na Planetu.
Indijska konoplja Planet TV Indijska konoplja malo drugače weed Planet TV Bo legalizacija marihuane povzročila bankrot? marihuana Planet TV Kongo: Travo prodajajo za preživetje weed Planet TV Konopljo otrokom z rakom - sporno ali žarek upanja? Indijska konoplja Planet TV Marihuana - legalizacija brez komercializacije konoplja Planet TV Indijska konoplja: Vlada omogoča kriminalce!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin