SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indijska konoplja malo drugače

0,08

termometer

Odlične dokumentarne serije se na Planet TV že v petek, 21. septembra, nadaljujejo s serijo Indijska konoplja, v kateri bomo marihuano spoznali iz znanstvenega, kulturnega in ekonomskega pogleda. Serijo lahko spremljate od ponedeljka do petka v poznih večernih urah.

Dokumentarna serija Indijska konoplja (Weediquette) govori o znanstvenih, kulturnih in ekonomskih pogledih na legalizacijo marihuane, prav tako pa predstavlja dejstva, kako je marihuana učinkovita in pomaga ljudem, ki se borijo s težkimi boleznimi kot je denimo rak.

Indijska konoplja

Poleg družin, ki se z indijsko konopljo borijo proti raku, bomo spoznali tudi tiste, ki trpijo za posttravmatsko stresno motnjo in so lahko zanje mučna že vsakdanja opravila. Veliko ameriških zveznih držav je že legaliziralo marihuano v zdravstvene namene, zvezna vlada pa tega še ni storila, čeprav bi ta pomagala veliko vojnim veteranom.

V seriji Indijska konoplja bomo spoznali tudi gojitelje marihuane tako v Združenih državah Amerike kot v Kongu, voditelj Krishna Andavolu pa bo obiskal tudi človeka, ki služi trinajstletno zaporno kazen, ker so v njegovem žepu našli dva džointa.

Indijska konoplja

Voditelj in producent serije Krishna Andavolu je sicer dvignil veliko prahu, ko je v seriji obiskal tudi nekdanjega urugvajskega predsednika Joseja Mujico ter med intervjujem prižgal džoint.

Serija Indijska konoplja bo na sporedu od ponedeljka do petka v poznih večernih urah, prvič že v petek, 21. septembra.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin