SiolNET. Planet TV Novosti
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Vice

Kongo: Travo prodajajo za preživetje

0,24

termometer

marihuana

Voditelj in producent serije Indijska konoplja, ki jo lahko spremljate na Planetu, Krishna Andavolu, marihuano predstavlja iz kulturnih, ekonomskih in znanstvenih vidikov. Tokrat se je odpravil v Kongo in poleg nevarnosti odkril popolnoma nov pogled na prodajo trave.

Krishna se je v tokratni oddaji odmaknil od Amerike in težav z legalizacijo marihuane in odpotoval v Kongo. Tam je vidik prodaje in vsega, kar pride zraven, popolnoma drugačen. Posledice, ki jih nosijo, če jih ujamejo pri prodaji in posedovanju, pa so toliko hujše. 

marihuana

V Kongu moški, ki so večinoma zaposleni v vojski, zaslužijo zelo malo. Za preživetje in izobrazbo svojih otrok pa potrebujejo veliko več, kot domov prinese oče, zato mame in žene ilegalno prodajajo travo že 20 let. Trava je pri njih ključna za preživetje.

Vse skupaj pa je zelo onemogočeno zaradi strogega nadzorovanja vojske, veliko nasilja in nezaupanja. 

Tokratno potovanje in poizvedovanje je bilo za Krishno precej stresno in nevarno. Več pa si poglejte v oddaji Indijska konoplja na Planetu. 
  Viceland Planet TV Marihuana - upanje za ameriške vojne veterane Indijska konoplja Planet TV Indijska konoplja malo drugače

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin