SiolNET. Planet TV Novosti
0,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Indijska konoplja

Indijska konoplja: Vlada omogoča kriminalce!

0,64

termometer

konoplja

V novem delu serije Indijska konoplja, ki raziskuje različna dejstva o marihuani po svetu, je Krisha potoval po Amsterdamu in Washingtonu ter ugotavljal, kar je vzrok za nedoslednosti v zakonu o legalizaciji marihuane. Lukenj v zakonu je veliko, Krishno pa je prav tako zanimalo, ali so mestni predpisi in legalizacija kompromis ali nedorečena zmešnjava. 

Vlada je v Amsterdamu onemogočila gojenje marihuane malim in dobrim gojiteljem, saj so občane pozivali k temu, naj svoje sosede prijavijo, če kaj zavohajo. Tako so kriminalne, večje združbe dobile širši manevrski prostor. Lastnike coffee shopov (lokalov, kjer prodajajo marihuano) so tako prisilili, da jo kupujejo od kriminalcev.

weed

V tem delu spremljamo zgodbo človeka, ki travo na obrobju Amsterdama goji že 45 let in mu sodijo zaradi posedovanja in gojenja. Vse zaradi nejasnosti v zakonih, ki določene vidike dovoljujejo, določenih pa ne. 

Kaj ta nedorečena zakonodaja dela ljudem, ki skušajo preživeti, preverite v današnji epizodi serije Indijska konoplja na Planetu. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin