SiolNET. Planet TV Milijonar
1,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Izjemno: tekmovalec se je ustavil šele pri 13. vprašanju #video

1,25

termometer

Tekmovalcu Gregorju iz Sežane je v kvizu Milijonar uspel izjemen nastop, saj je pravilno odgovoril na kar dvanajst vprašanj in je šele drugi po smučarskemu asu Juretu Koširju, ki mu je to uspelo, odkar kviz vodi Jure Godler.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Na začetku kviza 31-letni Sežančan ni dajal vtisa, da se bo po denarni lestvici povzpel tako visoko, saj je že pri četrtem vprašanju uporabil prvo obliko pomoči – polovičko –, potem pa je s pametno igro in tudi nekaj tveganja ter zaupanja v svoje znanje zelo dobro krmaril med vprašanji. 

Klic v sili je zelo pametno uporabil pri devetem vprašanju, pri enajstem vprašanju za pet tisoč evrov pa mu je do pravilnega odgovora pomagal voditelj Jure Godler, saj je tekmovalec izbral obliko pomoči mnenje voditelja.

Milijonar Planet TV Izjemen dosežek v Milijonarju: gre tekmovalec lahko do konca? #video

Gregor Furlan je igro zaključil z dvanajstimi pravilnimi odgovori, pri trinajstem vprašanju pa je povedal, da bi o pravilnem odgovoru lahko samo ugibal, zato se je raje odločil, da vzame priigrani denar in se poslovi. To se je kasneje izkazalo za pametno potezo, saj bi bil odgovor, ki ga je po končani igri zaupal voditelju, nepravilen. Njegov dobitek je bil 7.500 evrov.

Pri Črnem Petru Planet TV Šok za družino Jožeta Potrebuješa #video

Tekmovalec je s svojim nastopom navdušil tudi voditelja, ki je občudoval predvsem njegovo mirnost, čeprav je napetost z vsakim vprašanjem bolj naraščala.

Trinajst vprašanj in dvanajst pravilnih odgovorov tekmovalca Gregorja iz Sežane:

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13
Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. V nedeljo pa ne zamudite kviza Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem.

Piramida sreče Planet TV "Kadar se zgodi napaka, je še bolj zabavno" Beren Saat Planet TV Pandemija rešila zakon turške lepotice Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin