SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
9,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Šok za družino Jožeta Potrebuješa #video

9,09

termometer

Pri Črnem Petru
Foto: zajem zaslona

Čeprav je oddaja Pri Črnem Petru igrana zabavnoglasbena oddaja, ki je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu, tu ni bilo čisto nič zaigranega. S kamero smo bili v zakulisju oddaje.

Pri Črnem Petru Planet TV Ste videli, kako zna udarjati priljubljena pevka? #video

Med snemanji se zgodi marsikaj, tudi v oddaji Pri Črnem Petru. A da presenetiš kreativnega producenta, ki je posla vajen že več kot 30 let, je nekaj nevsakdanjega, To je uspelo gostu oddaje Pri Črnem Petru. Dejan Dogaja je presenetil Jožeta Potrebuješa in njegovo hči Petro do te mere, da se je zgodilo nepredstavljivo. Jože Potrebuješ je skoraj ostal brez besed. Zakaj je temu tako in kaj se je dogajalo v zakulisju, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

Piramida sreče Planet TV Najvišji kviz v Sloveniji #video

Idejo za presenečenje je pevec dobil ob novem videospotu skupine Čuki. Posneli so simpatičen spot s safari temo za priljubljeno otroško pesem "Želvica". Avtor glasbe, besedila in aranžmaja je prav Jože Potrebuješ.

Tako Dejan Dogaja kot tudi Čuki kljub koroni še vedno razveseljujejo naše najmlajše in tako bo tudi v prihodnje, pravijo glasbeniki. Da je skupina Čuki še kako pogrešana na odru, priča tudi mejnik na Youtubu, saj so z otroško pesmico "Ko ko ko" pred kratkim presegli kar deset milijonov ogledov.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu.
Pri Črnem Petru Planet TV Novi zapleti v priljubljeni gostilni: kaj nas čaka tokrat? Pri Črnem Petru Planet TV Veliko priznanje za igralko iz oddaje Pri Črnem Petru Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič jih ne prenaša dobro #video  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin