SiolNET. Planet TV Novosti
0,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jonas Žnidaršič jih ne prenaša dobro #video

0,66

termometer

Jutri bo prvič na sporedu nov kviz Piramida sreče z Jonasom Žnidaršičem. Kviz si boste lahko ogledali vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu.

Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video

Jonas Žnidaršič, voditelj kviza Piramida sreče, odkrito priznava: pa saj me poznate že vrsto leto in veste, da porazov pa res ne prenašam. Ko se na snemanju kaj zalomi, Jonas to odkrito pokaže. Ni mu všeč, če ne gre vse po načrtu. Še dobro, da je tokrat v vlogi voditelja, ne tekmovalca. Ti bodo morali včasih priznati tudi poraz. Kroglice bodo namreč njihove zneske višale ali pa znižale. Tako bomo priča tako krikom veselja kot jeze.

Piramida sreče Planet TV Jonas se vrača z novim kvizom!
V prvem krogu kviza bosta morala tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na vprašanje na to temo. Po vsakem vprašanju bo imel par kratek čas za razmislek, nato pa se bo z vrha piramide začela valiti krogla, ki bo na dnu padla v prekate z različnimi vrednostmi. Če bo odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega bo padla žoga, tudi dobila, če bo odgovor napačen, pa bo znesek odštet od dotedanjega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja.

A Jonas Žnidaršič je kljub vsemu realen. Pravi, da je treba napake, če se že zgodijo, pospremiti s šalo. Tudi med snemanji je prav Jonas skrbel za smeh, saj vešč kamere in kvizov lahko poskrbi za manj treme med tekmovalci.

Kviz Piramida sreče vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu. Ne zamudite!
Planet TV Planet TV Godler: Gledam, kje bi lahko pobegnil iz studia #video Kdo si ti? Planet TV Z morja vedno prinese stekleničko morske vode, ki jo uporabi za ... #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin