SiolNET. Planet TV Milijonar
0,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler: Gledam, kje bi lahko pobegnil iz studia #video

0,34

termometer

Tudi nocoj ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem, ki bo tokrat tudi sam nekoliko trepetal. Tekmovalka ga je namreč prosila za pomoč, sam pa ni bil prepričan, da je njegov odgovor pravilen.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Voditelj Milijonarja Jure Godler je takoj, ko je tekmovalka pri vprašanju o filmskem režiserju in oskarjevcu Milošu Formanu izbrala pomoč voditelja, priznal, da pravilnega odgovora ne pozna. Vseeno ji je poskušal pomagati z nekaterimi podatki, ki jih je o režiserju vedel, in povedal, kateri odgovor se mu zdi najbolj verjeten.

Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video

Tekmovalka se je odločila, da bo pri odgovoru upoštevala mnenje voditelja: "Vam bom kar slepo zaupala, ker sama boljše ideje nimam."

Jure Godler v primerih, ko ni prepričan o pravilnosti odgovora, ki ga je svetoval tekmovalcu, vedno čuti veliko odgovornost. V napetih trenutkih, preden sta s tekmovalko izvedela, ali je odgovor pravilen ali ne, se je zato pošalil v svojem slogu: "Gledam, kje je najbližje, da pobegnem, če odgovor ne bo pravilen."

Kdo si ti? Planet TV Neroden padec v šovu: voditelj je komaj zadrževal smeh #video

Kako se je vse skupaj razpletlo in kako uspešna je bila v kvizu tekmovalka Martina iz Slovenj Gradca, lahko preverite v nocojšnji oddaji.

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Na Planet pa že v nedeljo, 4. aprila, ob 19.45 prihaja nov kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem.

Piramida sreče Planet TV Jonas se vrača z novim kvizom! Odtenki modre Planet TV Nova sezona Odtenkov modre z Jennifer Lopez Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin