Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 3. 2021,
12.13

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

2

Natisni članek

Piramida sreče Jonas Žnidaršič Planet TV

Četrtek, 25. 3. 2021, 12.13

3 leta, 1 mesec

Jonas se vrača z novim kvizom!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

2

Na Planet že naslednjo nedeljo, 4. aprila, prihaja najvišji kviz v Sloveniji Piramida sreče! Razburljivi kviz bo vodil prekaljeni voditelj Jonas Žnidaršič, ki bo s svojo pronicljivostjo in humorjem skozi igro spremljal dva para, ki se poznata dovolj dobro, da si res zaupata. Za zmago v kvizu poleg sreče namreč štejejo znanje, pogum in zaupanje dveh soigralcev.

Že naslednjo nedeljo, 4. aprila, bomo na Planetu prvič stiskali pesti za dva para, ki se bosta v družbi voditelja Jonasa Žnidaršiča spopadla z najvišjim kvizom v Sloveniji. Piramida sreče je popolna novost na slovenskih televizijah, v kvizu pa bo poleg znanja in poguma štelo tudi zaupanje. Poznati soigralca dovolj dobro, da nanj staviš vse, tudi usodo dobitka v kvizu, je svojevrsten izziv, med samo igro pa ne bodo na preizkušnji le znanje in živci, ampak tudi odnos s soigralcem oz. soigralko.

V prvem krogu kviza bosta morala tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na z njo povezana vprašanja. Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od do takrat prisluženega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja.

Piramida sreče | Foto:

"Res je, odvisno bo od znanja, ampak tudi od sreče – tako kot v življenju," pravi Jonas. "Obljubim, da se bomo vsi skupaj kot ekipa zelo potrudili," dodaja in čeprav s svojimi izkušnjami ve, kaj zahteva vodenje takšnega kviza, vseeno nestrpno pričakuje premiero, ko bodo vidni sadovi dela: "Ravno tu je užitek, tu je vznemirjenje."

Prijave so odprte!

Prijave za najvišji kviz v Sloveniji so odprte, dobrodošli pa so vsi pari, dolgoletni sodelavci, prijatelji ali sorodniki, ki menijo, da se poznajo dovolj dobro in so dovolj povezani za izziv v Piramidi sreče. Prijave zbiramo prek prijavnega obrazca na naši spletni strani in prek e-naslova prijava@planet-tv.si.

Piramida sreče bo prvič na Planetu v nedeljo, 4. aprila, ob 19.45!
Piramida sreče
Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte