SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Veliko priznanje za igralko iz oddaje Pri Črnem Petru

1,53

termometer

Igralka Ana Facchini, ki jo lahko v vlogi prodajalke Brigite spremljate tudi v oddaji Pri Črnem Petru na Planetu, je pred dnevi prejela igralsko nagrado Duša Počkaj, ki jo podarja Združenje dramskih umetnikov Slovenije za izjemne igralske stvaritve v zadnjih dveh letih.

Pri Črnem Petru Planet TV Novi zapleti v priljubljeni gostilni: kaj nas čaka tokrat?

Pri Združenju dramskih umetnikov Slovenije so zapisali, da je Ana v svoji bogati karieri in tudi z vlogami v zadnjih dveh letih pokazala izjemen in subtilen čut za oblikovanje žanrsko raznolikih in poglobljenih odrskih figur, ustvarila je prepričljive in pretanjeno zasnovane kreacije, pa naj gre za poetične pevsko in igralsko zahtevne like, realistične, pravljične ali nerealistične, komične in dramske.

Ana Facchini kot trgovka Brigita v oddaji Pri Črnem Petru Ana Facchini kot trgovka Brigita v oddaji Pri Črnem Petru

Posebej so izpostavili njeno vlogo v uprizoritvi Evropa, mati mila, v kateri poosebljala srdito in obenem ranjeno Evropo. V tej je dokazala, da spada med najboljše slovenske gledališke ustvarjalke srednje generacije.

Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video

Ana nam je pred časom povedala, da ima gledališki oder neskončno rada: "Čarovnija, ki se ustvari, ko z občinstvom dihamo skupaj, je nekaj neprecenljivega." Simpatična igralka pa se odlično znajde tudi pred kamerami, o čemer se lahko gledalci prepričajo vsako soboto v oddaji Pri Črnem Petru, kjer blesti v komični vlogi prodajalke Brigite: "Delo pred kamero je na drugačen način lepo, omogoča filigransko raziskovanje sebe in tega, kako malo je potrebno, da se na tvojem obrazu prebere vse."

Titanik Planet TV Sobotna romantika s kultnim filmom Titanik
Ano Facchini lahko v oddaji Pri Črnem Petru ujamete že to soboto ob 19.45 na Planetu. Za zabavne nedeljske večere pa bo od zdaj skrbel voditelj Jonas Žnidaršič z novim kvizom Piramida sreče.

Piramida sreče Planet TV Jonas se vrača z novim kvizom! Pri Črnem Petru Planet TV To o prestavljanju ure menijo znani Slovenci Kdo si ti? Planet TV Klemen Slakonja: SlaKONJ gre v štalo #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin