SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Novi zapleti v priljubljeni gostilni: kaj nas čaka tokrat?

0,16

termometer

Tudi to soboto ob 19.45 se na Planetu lahko zabavate ob spremljanju zabavnoglasbene oddaje Pri Črnem Petru, ki bo v igranem delu ponudila nove humorne zaplete glavnih junakov, na glasbenem odru pa nastope odličnih slovenskih glasbenikov.

Piramida sreče Planet TV Jonas se vrača z novim kvizom!

V šesti oddaji z naslovom V zatišju strastnega viharja bo za nekaj nemira med glavnimi junaki poskrbelo pismo, ki je prispelo iz zapora in ga je poštar Peška prinesel Brigiti. Ali se vrača njen mož? Novega lastnika gostilne Martina je zato upravičeno strah in se mora hitro nečesa domisliti, da mu ubeži. In kako bo reagirala Martinova sestra Slavka, ki pride na obisk in najde svojega brata v kleti? Bo morala naposled ona prevzeti gostilno? Zapletom v gostilni kar ni videti konca.

Pri Črnem Petru

V oddaji pa nas tudi tokrat čaka odlična slovenska glasba. Na idiličnem trgu pred gostilno bodo nastopili Manca Špik in Rok Piletič, Modrijani, skupina Zvita feltna, ansambel Pogum, ansambel Stil, Prifarski muzikanti, ansambel Petan in Aleksander Jež. V oddaji bodo plesale plesalke Plesnega mesta in plesalci folklorne skupine Iskraemeco.

Pri Črnem Petru Planet TV To o prestavljanju ure menijo znani Slovenci

Posebna gostja oddaje bo priljubljena pevka Irena Vrčkovnik, ki letos praznuje trideset let glasbenega ustvarjanja. Gledalcem bo razkrila tudi nekaj zanimivosti iz zakulisja šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, kjer je pred časom navdušila pod masko miške. Nastopila bo tudi na glasbenem odru, kjer bo s skupino Kamerati zaigrala na novo prirejeno trideset let staro uspešnico Polepšaj mi ta dan. 

Nekaj utrinkov iz oddaje, ki bo na sporedu v soboto, si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji:

1 / 18
2 / 18
3 / 18
4 / 18
5 / 18
6 / 18
7 / 18
8 / 18
9 / 18
10 / 18
11 / 18
12 / 18
13 / 18
14 / 18
15 / 18
16 / 18
17 / 18
18 / 18
Zabavnoglasbena oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. V nedeljo pa bo premierno na sporedu kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem.

Kdo si ti? Planet TV Z morja vedno prinese stekleničko morske vode, ki jo uporabi za ... #video Miha Hercog Saša Lendero Planet TV Hčerka o zaroki Saše Lendero in Mihe Hercoga: Vesela, a tudi malo jezna #video Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin