SiolNET. Planet TV Milijonar
3,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Izjemen dosežek v Milijonarju: gre tekmovalec lahko do konca? #video

3,95

termometer

V priljubljenem kvizu Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu, bomo priča izjemnemu dosežku tekmovalca iz Sežane, ki je kljub temu, da se je napetost z vsakim vprašanjem stopnjevala, ostajal povsem miren. Gre lahko do konca?

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Na vročem stolu Milijonarja bo tokrat navduševal 31-letni Gregor iz Sežane, ki je po poklicu bančni komercialist, v prostem času pa rad spremlja dogajanje na borzi, všeč mu je statistika. Čeprav sprva ni kazalo, da se nam v tokratni oddaji obeta tako dober nastop, saj je že pri četrtem vprašanju porabil prvo obliko pomoči, pa je v nadaljevanju pokazal res široko znanje.

Pri Črnem Petru Planet TV Šok za družino Jožeta Potrebuješa #video

Voditelja Jureta Godlerja je pri vsem tem najbolj navdušila tekmovalčeva mirnost."Bolj greva k petnajstemu vpršanju, bolj ste mirni. Od kje to?" Tekmovalec mu je odgovoril, da je že po naravi bolj umirjen in da bi nekaj več čustev veselja verjetno pokazal ob pravilnem odgovoru na zadnje petnajsto vprašanje, ki prinaša 100 tisoč evrov. Več v zgornjem videu.

Kako visoko po denarni lestvici se je tekmovalcu Gregorju na koncu uspelo povzpeti, izveste v nocojšnjem Milijonarju.

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Po Milijonarju pa ne zamudite serije Odtenki modre z Jennifer Lopez.

Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče Odtenki modre Planet TV Nova sezona Odtenkov modre z Jennifer Lopez Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič jih ne prenaša dobro #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin