SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

To je prvi par, ki je v finalu v prvem poskusu ugotovil starost neznanca #video

0,06

termometer

V kvizu Leta štejejo sta se nazadnje v ugibanju let neznancev pomerila Tina Gorenjak in Arnej Ivkovič. Uspešno medsebojno sodelovanje sta dokazala že pri izvedi Tinine avtorske komedije Večno samska, dodatno pa sta jo potrdila tudi v oddaji Leta štejejo, saj sta postala prvi par, ki je starost neznanca v finalu ugotovil v prvem poskusu.

Pri Črnem Petru Planet TV V oddajo Pri Črnem Petru prihaja simpatični kuharski mojster #video

Zadnja sta se v pripisovanju starosti v kvizu Leta štejejo preizkusila Tina Gorenjak in Arnej Ivkovič. Gosta sta v oddaji razkrila, da skupaj blestita na odru Tinine avtorske komedije Večno samska, izjemno medsebojno povezanost pa je par dokazal tudi v oddaji Leta štejejo. Med oddajo sta se precej dobro izkazala pri vseh ugibanjih, pred finalom pa sta zadnji neznanki prisodila tri leta premalo, s čimer sta izgubila 3.600 evrov.

Tina Gorenjak in Arnej Ivkovič Planet TV Moči sta sprva združila na odru, danes jih bosta še v kvizu #video

V finale sta se tako podala s 6.600 evri. Tina in Arnej sta kot prva tekmovalca v oddaji Leta štejejo v finalu starost sedme neznanke ugotovila v prvem poskusu. Čeprav sta se skozi oddajo kar bojevala z ugotavljanjem let neznancev in neznank ter je Tina ves čas lezla pod mizo z gumbom, sta leta neznanke Irine ugotovila v prvem poskusu in domov odnesla kar 6.800 evrov, kar je do zdaj rekord oddaje Leta štejejo.

Jasna Kuljaj Planet TV Ste vedeli? Jasna Kuljaj je ambasadorka cvička!

Par se očitno odlično ujame na poslovnem in zabavnejšem področju. Njuno pristno veselje ob dosežku si lahko ogledate v zgornjem videoposnetku.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu, ne zamudite ga! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate je Saneli razkrila, kakšen je Sandi v resnici #video Poroka na prvi pogled Planet TV Med Andražem in Sanelo je ponovno zavrelo #video Igor Mikič Planet TV Igor Mikič: Tudi jaz sem bil del obalne straže Exatlona Filip Flisar Planet TV Filip Flisar priznal: Starost bi lahko vplivala na mojo izbiro dekleta
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin