Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 2. 2021,
10.49

Osveženo pred

2 leti, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

2

Natisni članek

Miha Hercog Mimi Inhof Milan Gačanovič Saša Lendero Zvezdana Mlakar Jasna Kuljaj Klemen Slakonja Kdo si ti? Planet TV

Torek, 2. 2. 2021, 10.49

2 leti, 12 mesecev

Kdo si ti? Zvezde pod masko

Nocoj na sporedu prva oddaja najbolj odbitega šova te pomladi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

2

Najbolj težko pričakovan šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo prvič na Planetu že v nedeljo 14. februarja. Oddaja, v kateri bo svoj pečat pustil tudi voditelj Klemen Slakonja, bo navdušila z nastopi znanih Slovencev in Slovenk, ki pa bodo skriti pod maskami, medtem ko bosta dve zvezdniški ekipi med seboj tekmovali, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih.

Kdo si ti?
Planet TV Klemen Slakonja je šel na kolena #video

Premiera najbolj odbitega šova se bliža, na Planetu bomo nastopajoče pod maskami prvič videli že v nedeljo, 14. februarja, ob 19.45 in morda se boste v šov Kdo si ti? Zvezde pod masko tudi malo zaljubili, vsekakor pa se nasmejali in dobro zabavali. Za to bo poskrbel tudi izkušen voditelj Klemen Slakonja, mojster preobrazb in odličen pevec, ki bo svoj pečat pustil tudi na največjem šovu letošnje televizijske pomladi. "Nastopajoči v oddaji bodo nosili zelo konkretne maske, ki jih je težko že nositi, kaj šele v njih nastopati. Obeta se nam zelo zanimiva oddaja," obljublja voditelj.

Kdo si ti? | Foto:

Kateri znani Slovenci in Slovenke se skrivajo pod maskami, bosta ugibali dve zvezdniški ekipi. Eno sestavljajo Saša Lendero, Milan Gačanovič - Gacho in Mimi Inhof, drugo pa Jasna Kuljaj, Miha Hercog in Zvezdana Mlakar. Zvezdniški ekipi bosta tekmovali med seboj, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih, zmagovalna ekipa pa bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.

kdo si ti?
Planet TV Jasna Kuljaj se prav nič ne boji Saše Lendero, boji pa se njega #video

"Vsem sem naklonjena in jih spoštujem," o svojih novih sodelavcih pravi Zvezdana Mlakar, "verjamem, da se bomo zelo zbližali in se znali pošaliti." Jasna Kuljaj medtem meni, da morajo ženske držati skupaj, zato jo malo skrbi za Miho Hercoga, ki pa bo verjetno hitro pokazal, da je svojima jezičnima sotekmovalkama še kako kos. Čeprav se Jasna iz nasprotne ekipe najbolj "boji" Gacha, pa tako kot Miha priznava, da bo zaradi svoje razgledanosti nevaren nasprotnik tudi Mimi Inhof, medtem ko zna Saša zelo dobro presojati.

Miha Hercog, Jasna Kuljaj, Zvezdana Mlakar, Milan Gačanovič - Gacho, Saša Lendero in Mimi Inhof | Foto: Miha Hercog, Jasna Kuljaj, Zvezdana Mlakar, Milan Gačanovič - Gacho, Saša Lendero in Mimi Inhof

"Obetam si veliko zabave, veliko smeha in mislim, da si lahko enako obetajo tudi gledalci," pravi vedno nasmejana Saša, ki je nasprotna ekipa prav nič ne skrbi. Samozavesten je tudi Milan Gačanovič - Gacho, ki zaupa v povezanost ekipe, medtem ko Mimi opaža, da bi lahko bil za uspeh njegove ekipe najbolj nevaren Miha, saj pri ugibanju razmišljata podobno.

Nastopi zvezd pod masko bodo zabavni in nas bodo pogosto nasmejali, vsaka maska pa bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bo prepoznavanje malce lažje, bodo zvezde pod masko predstavile tudi eno svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.

Premiera šova Kdo si ti? Zvezde pod masko bo v nedeljo, 14. februarja, ob 19.45 - na Planetu!

Izvirna glasbena zabava, ki je v produkciji TV2 navdušila tudi občinstvo na Madžarskem, bo nedvomno prinesla zabavo, smeh in zelo dobrodošlo sprostitev tudi v slovenske domove s slovensko različico šova, ki nenehno preseneča – prvič že v nedeljo, 14. februarja.

Kdo si ti?
Planet TV "Preoblačila sem se tako na koruznih poljih kot v avtih!" #video
Kdo si ti?
Planet TV Phil Collins je temu Slovencu med intervjujem zaupal svoje strahove #video
Kdo si ti?
Planet TV Koga od znanih bi prepoznali le po gibih? Producent Miha Hercog bi prepoznal njega #video
Kdo si ti?
Planet TV Zvezdana Mlakar: To je kot moj novi otrok #video
Kdo si ti?
Planet TV Slovenski oblikovalec, ki je prehitel tudi dvojec Dolce & Gabbana #video
Kdo si ti?
Planet TV "Malo me bo sram," pravi Saša Lendero #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte