SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
1,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

"Preoblačila sem se tako na koruznih poljih kot v avtih!" #video

1,72

termometer

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko kmalu na Planet TV! Skupaj bomo ugibali, kdo od znanih Slovencev se skriva pod maskami.

Jasna Kuljaj je članica zvezdniške ekipe Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki bo skupaj s preostalimi ugibala, kod od znanih se skriva pod masko. V svoji ekipi bo to počela skupaj z igralko Zvezdano Mlakar in producentom Miho Hercogom.

Kdo si ti? Planet TV Zvezdana Mlakar: To je kot moj novi otrok #video

"Z ekipo se še spoznavamo, bomo videli. V moji ekipi je gospa Zvezdana, me prav zanima, kakšna bo ta ženska energija med nama. Načeloma verjamem, da moramo ženske držati skupaj. Tako da me pravzaprav bolj skrbi za Mihija. V tem primeru," pravi Jasna. Preobleke, maske ter lasulje ji niso prav nič tuje. V svoji karieri se je preoblekla že neštetokrat, najbolj pa je znana tudi po imitiranju Helene Blagne. Zaradi nje se je preoblačila tudi že na koruznih poljih in v avtomobilih. 

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko bo ugibala in komentirala nastop zamaskiranih, kakšno njeno novo preobrazbo pa bomo zagotovo videli v drugi oddaji, Pri Črnem Petru. Ta nas bo z novo sezono razveseljevala prav kmalu.

Jasno Kuljaj boste lahko spremljali tudi v novi sezoni oddaje Pri Črnem Petru, ki kmalu prihaja na Planet TV.

In prav Pri Črnem Petru je Jasna preteklo leto doživela svojo najbolj nenavadno, a zanimivo preobleko. Iz lepe Jasne se je spremenila v Pehto, se spominja. Koliko časa je za to potrebovala in kako se je bilo posloviti od estetike, pa poslušajte v videu.

"Resnica: ta Jasna, ki je pa doma, ki je ljudje ne poznajo, je pa, veste, kje? Ravno med tem, kar vidite zdaj, in med Pehto. Ravno tam nekje vmes, tam sem jaz."

Šov vseh šovov Kdo si ti? Zvezde pod masko kmalu prihaja na Planet! 
Kdo si ti? Planet TV Koga od znanih bi prepoznali le po gibih? Producent Miha Hercog bi prepoznal njega #video Kdo si ti? Planet TV Phil Collins je temu Slovencu med intervjujem zaupal svoje strahove #video Kdo si ti? Planet TV Klemen Slakonja bi si želel videti njegovo preobrazbo #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin