SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
1,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

Pod masko se je tokrat skrival nekdanji smučarski as #video

1,93

termometer

Za nami je še ena zanimiva oddaja šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, v kateri so se nam predstavile štiri maske. Kot običajno je bila ena maska razkrita, še dve pa bosta razkriti v nedeljski oddaji. Zvezdniški ekipi sta se tokrat izkazali in pravilno uganili, kdo se skriva pod masko.

Kdo si ti? Planet TV Slakonja navdušil s priredbo legendarne pesmi

V petkovi oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko so s svojimi odrskimi nastopi navdušili žaba, pirat, pajek in čuk. Ugibanje, kdo od znanih Slovencev in Slovenk se skriva pod maskami, je zvezdniškima ekipama povzročalo kar nekaj preglavic, na koncu pa sta se odločili, da mora kot prvi masko sneti čuk, ki je nastopil s pesmijo legendarnega Elvisa Presleyja.

Čeprav niso bili povsem prepričani, da ugibajo v pravo smer, so na koncu oboji stavili na ime Jure Košir. Sreča je bila na njihovi strani in izpod maske je res pokukal nekdanji smučarski as.

Kdo si ti?

V veliko pomoč pri ugibanju je bil ekipama tudi namig, da je velik ljubitelj golfa, kar je tudi prikazal, žogica pa je po njegovem udarcu končala v dekolteju Jasne Kuljaj. Po razkritju je Jure Košir sicer v šali dejal, da ni meril v Jasno Kuljaj, ampak v Milana Gačanoviča Gacha, saj se mu je hotel maščevati zaradi pripombe, da oseba pod masko nima najboljšega smisla za ritem. Več v zgornjem videu.

Kdo si ti? Planet TV Ekskluzivno iz zaodrja: kako se Damjan Murko preobrazi v tigra #video

Sicer pa je Jure priznal, da je bilo nastopanje v kostumu čuka izjemno zahtevno. "V tem kostumu ne bi mogel več nastopati. To je bilo največ in hvala, ker ste me razkrili. Temperatura pod masko je izjemno visoka in Finci bi jo lahko uporabljali kar namesto savne," se je pošalil.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj o drzni Špeli Grošelj: Potipala je mojo zadnjico #video

V nedeljski oddaji bomo skupaj z zvezdniškima ekipama lahko spet ugibali, kdo se skriva pod preostalimi tremi maskami. Dve maski bosta razkriti, ena pa se bo pridružila preostalim še nerazkritim maskam v polfinalni oddaji, ki bo na sporedu že naslednji teden.

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo spet na sporedu v NEDELJO ob 19.45 na Planetu. V SOBOTO ob 19.45 pa na Planetu ne zamudite novih zabavnih zapletov in odlične glasbe v oddaji Pri Črnem Petru.

Kdo si ti? Planet TV Upa, da tistega, ki pride v finale, ne bodo prepoznali #video Pri Črnem Petru Planet TV Saša Lendero deli poljube! Je res poljubila tudi njega? #video Pri Črnem Petru Planet TV Bosta policista rešila zaplet v gostilni Pri Črnem Petru? #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin