SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Saša Lendero deli poljube! Je res poljubila tudi njega? #video

0,45

termometer

Saša Lendero je zaželjena ženska. V prihajajoči oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko poljubi svojega sotekmovalca Gachota. Tokrat pa smo pred dejstvo postavili še enega estradnika, ki naj bi ga poljubila. 

Kdo si ti? Planet TV Ekskluzivno iz zaodrja: kako se Damjan Murko preobrazi v tigra #video

Tudi v novi sezoni oddaje Pri Črnem Petru je veliko plesnih in glasbenih nastopov. Tokrat so med drugim nastopili tudi Čuki, član katerih je Jernej Tozon, pevec, ki je sodeloval tudi v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Z njim smo spregovorili tako o šovu, petju, previjanju plenic kot tudi o poljubljanju.

Levinja in Jernej pa imata še nekaj skupnega. Ni skrivnost, da pevci v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko ne pojejo v živo. Že zaradi same teže mask bi bilo to skoraj nemogoče. A prav vsako skladbo res odpojejo nastopajoči. Tako je tudi Jernej v vlogi šahovskega kralja v oddaji odpel svoje del.

Pri Črnem Petru Planet TV S to pesmijo skupina Čuki podira rekorde #video

Visoke tone z njegove strani smo slišali v pesmi iz filma Levji kralj, The Lion Sleeps Tonight. Tako med petjem kot tudi po samem nastopu pa je marsikdo podvomil, da lahko moški sploh zapoje tako visoko. A jaz sem tega vajen, nič nenavadnega, prej sem pel tudi v zboru, pravi Jernej.

Med namigi, ko so tekmovalci, med njimi tudi že omenjena Saša Lendero, skušali uganiti, kdo je pod masko, pa je bil tudi ta, da nastopajoči dela v vrtcu. Jerneja vsi poznamo kot pevca, a je tudi vzgojitelj v jaslih. Skrbi za naše najmlajše prince in princeske, kar pomeni, da mu tudi previjanje ni tuje.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu.
Pri Črnem Petru Planet TV "Navita trgovka ali trgovec mi lahko proda vse!" #foto Pri Črnem Petru Planet TV Izkušenost in mladost gresta vedno skupaj, pravi pevka #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin