SiolNET. Planet TV Gasilci
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Gasilci prvič na Planetu že v petek, 4. septembra!

0,10

termometer

Že v petek, 4. septembra, se na Planetu začenja veliki gasilski izziv, v katerem bodo požrtvovalni ter vrhunsko usposobljeni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev premagovali zahtevne poligone. Voditelja oddaje sta Marko Potrč in Eva Cimbola.

Na Planetu bomo lahko že od petka, 4. septembra, spremljali oddajo Gasilci, v kateri se bo na zahtevnih poligonih, ki so bili zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov, pomerilo sedem prostovoljnih gasilskih društev. Med ženskimi ekipami bomo v velikem gasilskem izzivu videli PGD Leskovec in PGD Predoslje, na poligonu pa se bodo pomerile tudi ekipe z moškimi člani PGD Leskovec, PGD Dragatuš, PGD Jarenina, PGD Šentjur in PGD Golo.

Gasilci | Foto:

V vsaki oddaji se bosta dve ekipi na velikem poligonu soočili z ognjem, vodo, višino, peklensko vročino in drugimi ekstremnimi okoliščinami. Zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo bo na koncu poleg častnega pokala prejelo tudi donacijo v višini 30 tisoč evrov.

Voditelja oddaje Gasilci sta Marko Potrč in Eva Cimbola, kot sodnika pa bosta presojala Anže Šilar in Tomaž Klemenčič, ki sta sodila že na več gasilskih tekmovanjih tako v Sloveniji kot na mednarodnih gasilskih olimpijadah. Izziv bo pozorno spremljal tudi Klemen Repovš iz Gasilske zveze Slovenije, kot komentatorja pa bosta dogajanje pospremila še en Tomaž Klemenčič (soimenjak sodnika v oddaji) in Jure Dolinar, poklicni gasilec in inštruktor.

Gasilci Planet TV Sodnik Šilar: stroga sva, ker želiva vse videti! #video

V oddaji bo veliko pozornosti namenjene tudi preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala tudi dobrodelna nota, saj bomo s pomočjo gledalcev zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja.

Oddaja Gasilci bo prvič na Planetu že v petek, 4. septembra, ob 20. uri!
Gasilci Planet TV Pokukajte v zakulisje oddaje Gasilci #foto #video Gasilci Planet TV Podpoveljnik Repovš: Gasilci uživamo visok ugled Gasilci Planet TV Tomaž Klemenčič: Tekmovanja spodbujajo gasilstvo #foto #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 20
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin