SiolNET. Planet TV Gasilci
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Sodnik Šilar: stroga sva, ker želiva vse videti! #video

0,03

termometer

Oddaja Gasilci kmalu na Planetu. V vsaki oddaji se bosta dve ekipi na velikem poligonu soočili z ognjem, vodo, višino, peklensko vročino in drugimi ekstremnimi okoliščinami. Zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo bo na koncu poleg častnega pokala prejelo tudi donacijo v višini 30 tisoč evrov.

Anže Šilar je sodnik na tekmovanju v oddaji Gasilci. Skupaj s Tomažem Klemenčičem opazujeta in presojata o pravilnosti izvedene vaje. Vsakič gre za spopad dveh ekip, na koncu pa bomo po sistemu izločanja dobili dva finalista oz. zmagovalca. Sodnikoma nič ne uide, saj imata oba bogate izkušnje.

"Slovensko gasilstvo ima prihodnost," je jasen Šilar, ki ga za podmladek ne skrbi. Mladih gasilcev je dovolj, kar nekaj pa jih bomo spoznali tudi na našem velikem gasilskem izzivu.

Gasilci Foto: Bojan Puhek

Ekipa

V vlogah sodnikov sta izkušena Anže Šilar in Tomaž Klemenčič, ki sta pravico delila že na več gasilskih tekmovanjih v Sloveniji in celo na mednarodnih gasilskih olimpijadah. Izziv bo pozorno nadzoroval Klemen Repovš iz Gasilske zveze Slovenije, kot komentatorja pa se bosta potrudila Jure Dolinar (poklicni gasilec in inštruktor) in drugi Tomaž Klemenčič (novinar). Sodnik Anže Šilar priznava, da sta kot sodnika stroga, a z razlogom.

Čeprav sodnika pred kamerami delujeta strogo, sta v resnici sproščena in zabavna. Povsem iskreno pa želita vsem tekmovalcem tudi čestitati za pogum, da so se sploh prijavili v oddajo, saj gre res za poseben in naporen gasilski izziv. Čestitke!

Oddajo Gasilci boste lahko kmalu spremljali na Planetu.
Gasilci Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce Gasilci Planet TV Marko Potrč pokleknil na kolena Gasilci Planet TV Eva Cimbola iskreno: "Tega me je resnično strah!" Gasilci Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola s snemanja na morje #foto #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin