SiolNET. Planet TV Novosti
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce

0,28

termometer

Eva Cimbola je trenutno še na dopustu, vendar že gleda proti jeseni. Že kmalu jo čaka snemanje nove oddaje Gasilci na Planetu, ki bo na malih zaslonih že to jesen. Oddajo Gasilci - veliki gasilski izziv bosta vodila skupaj z Markom Potrčem.

V oddaji Gasilci se bodo na velikem gasilskem poligonu spoprijeli z ognjem, vodo, višino, peklensko vročino in drugimi ekstremnimi dejavniki. Vsakič se bosta na prizorišču Ognjene arene tako pomerili dve gasilski društvi. Po sistemu turnirja se bodo boljši prebili v naslednji krog tekmovanja.

Gasilci Planet TV Ekskluzivno: Takšni poligoni čakajo gasilce na velikem gasilskem izzivu #video

Vsak gasilec si zasluži čast in pohvalo, a zmagovalci našega velikega izziva bodo še dodatno nagrajeni. Ob vsem tem pa je ključna predvsem ozaveščenost ljudi. Veliko pozornosti bo namenjeno preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala tudi dobrodelna nota.

Gasilci Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video

Pred snemanjem še na morje

Oddaja Gasilci bo na sporedu že jeseni. Neučakana je tudi Eva Cimbola, ki se že veseli druženja s prostovoljnimi gasilci in preostalo ekipo. Zato je z morja poslala pozdrave in nas vse opomnila, da se vidimo kmalu!

Na pomoč!

Poleg gasilcev, sodnikov in komentatorjev pa ji bo družbo delal Marko Potrč. Vsi skupaj nam bodo pokazali marsikaj zanimivega in poučnega za vse. Saj veste, nesreča nikoli ne počiva, zato se bodo trudili finančno pomagati tudi družinam poškodovanih gasilcev.

Gasilci Planet TV Priljubljeni voditelj gasilcem že večkrat priskočil na pomoč #video

Da na mladih svet stoji, se zavedajo tudi gasilci, zato so veseli vsakega, ki priskoči na pomoč. Nad njimi pa je navdušena tudi Evina malčica Ronja, saj živijo le tri hiše stran od gasilskega doma.

Ronja je že prava mala navihanka, ki mamo vrti okrog prsta, velikokrat pa jo tudi nasmeje. Nazadnje jo je nasmejala, ko je na simpatičen način hotela dobiti sladoled in je rekla: "Mami, jaz grem zdaj plavat v vodo, da bom zelo utrujena. In potem, ko bom zelo utrujena in me bodo bolele noge, me boš nosila na ramenih, a ne? Pa še sladoled bom jedla, da dobim nazaj super moč!"

Oddaja Gasilci - veliki gasilski izziv prihaja na Planet že to jesen.
Planet na obisku: Velika planina Planet TV Na počitnice med pastirje #video Planet TV Planet TV Zvezdnik na spletu objavil fotografijo svoje žene: "Ubila me bo!" #foto
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin