SiolNET. Planet TV Novosti
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Priljubljeni voditelj gasilcem že večkrat priskočil na pomoč #video

0,32

termometer

V ponedeljek ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali predstavitveno oddajo Gasilci, v kateri se bodo na najzahtevnejših gasilskih poligonih, ki so bili zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov, pomerile odlične gasilke iz PGD Predoslje. Oddajo bo v družbi Eve Cimbole vodil televizijski voditelj Marko Potrč, ki nam je zaupal, kakšne izkušnje ima z gasilci in kolikokrat je že pomagal posredovati pri nesrečah.

Gasilci Planet TV Na mednarodni dan gasilcev si oglejte veliki gasilski izziv!

Ob mednarodnem dnevu gasilcev, ki je 4. maja, se bomo gasilcem in gasilkam na Planetu poklonili s predvajanjem pilotne oddaje Gasilci. Njihovo delo bo predstavljeno skozi tri zelo zahtevne poligone, ki bodo gledalcem orisali njihovo raznovrstno znanje in naloge, s katerimi se med intervencijami soočajo. V predstavitveni oddaji bomo spoznali gasilke iz PGD Predoslje

Voditeljica Eva Cimbola, gasilke PGD Predoslje in voditelj Marko Potrč. Voditeljica Eva Cimbola, gasilke PGD Predoslje in voditelj Marko Potrč.

Gasilci Planet TV Ekskluzivno: Takšni poligoni čakajo gasilce na velikem gasilskem izzivu #video

Oddajo bosta vodila Eva Cimbola in Marko Potrč. Voditelj nam je povedal, da izjemno ceni požrtvovalno in nesebično delo gasilcev, zato jim vedno, če je to potrebno, priskoči na pomoč. Kar nekajkrat se je znašel v situaciji, ko je moral pomagati. Trikrat je bil priča prometni nesreči, na pomoč pa je priskočil tudi, ko je sosedu zagorelo gospodarsko poslopje. Več v zgornjem videu.

Predstavitveno oddajo Gasilci si oglejte v ponedeljek ob 21. uri. Ob 20. uri bo kot po navadi na Planetu kviz Milijonar, kjer se bodo za dobrodelni namen prav tako pomerili gasilci.

Preživetje v divjini Planet TV Na lastni koži bosta izkusila, kako poteka pravo urjenje specialnih enot #video Preživetje v divjini Planet TV Bi znali iz drevesne smole narediti svečo? #video 360° Glas srca Planet TV Zaradi goljufije so igralko takoj odslovili iz te serije
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin