Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 8. 2020,
10.01

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Natisni članek

Planet TV Eva Cimbola Marko Potrč Gasilci

Nedelja, 16. 8. 2020, 10.01

3 leta, 8 mesecev

Gasilci

Marko Potrč in Eva Cimbola s snemanja na morje #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Voditelja oddaje Gasilci sta Marko Potrč in Eva Cimbola. V oddaji, kjer se bo na poligonu pomerilo sedem prostovoljnih društev, bo tekmovalce na progi bodril Marko Potrč, njihove navijače pa bo spremljala Eva Cimbola. Oddaja prihaja jeseni na Planet!

Zaradi trenutnih razmer je marsikdo moral prilagoditi svoje počitniške načrte. Za voditelja oddaje Gasilci pa je bil še toliko večji izziv, saj sta družinsko življenje zadnje tedne prilagodila snemanjem. Oba sta starša, tako da jima je sreča otrok na prvem mestu. To pa poleti pomeni predvsem morje. Družina Potrč si je letos dopust razdelila v več delov. Na svojem Instagramu je Marko pred kratkim delil to fotografijo s prvega dela dopusta.

To je naš čas, poudari Marko. Med samim snemanjem pa je tako, da jima na pomoč priskočijo stari starši, saj sta oba z Lili zelo zaposlena. Želijo si še na morje, a bo vse skupaj odvisno od epidemiološke slike.

Tudi Eva Cimbola je vedela, da jo čaka naporno snemanje, zato je že pred začetkom snemanja odšla z družino na počitnice. Seveda se takrat skoraj triletna Ronja niti zavedala ni, da bo prihodnje noči hodila spat brez mame.

Gasilci
Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce

Snemanja so namreč dolga in naporna, predvsem pa potekajo v nočnih in zgodnjih jutranjih urah. Zato je vsak njun skupni trenutek še toliko bolj dragocen. Tole prikupno fotografijo pa je Eva s svojimi sledilci delila kar v zgodbi na Instagramu. Gasilci | Foto: zajem zaslona/Instagram Story Foto: zajem zaslona/Instagram Story

Čeprav je Ronja velika ljubiteljica gasilcev in se jim bo septembra najverjetneje celo pridružila (v njihovem domačem kraju imajo gasilci program tudi za otroke), je mamo pogrešala. Zato vsak prosti trenutek med snemanji izkoristijo za družinski pobeg na morje.

Gasilci | Foto: zajem zaslona/Instagram Story Foto: zajem zaslona/Instagram Story  Tako otroci kot voditelja pa se že veselijo, da bo oddaja Gasilci spet po prekinjenem snemanju ugledala luč sveta. 

Oddaja Gasilci na Planet prihaja že to jesen! Ne zamudite!
Gasilci
Planet TV Predstavljamo prvo društvo v oddaji Gasilci - PGD Golo #video
Gasilci
Planet TV PGD Šentjur: "Tudi mama je gasilka" #video
Gasilci
Planet TV PGD Jarenina - gasilci, očetje, možje
Gasilci
Planet TV PGD Dragatuš - imajo taktiko za zmago!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte