SiolNET. Planet TV Gasilci
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

PGD Jarenina - gasilci, očetje, možje

0,13

termometer

Na Planetu boste jeseni lahko spremljali oddajo Gasilci - veliki gasilski izziv. Na posebnem poligonu se bo pomerilo sedem prostovoljnih gasilskih društev in prikazalo vaje ter izzive, s katerimi se srečujejo vsakodnevno. Na poligonu se bodo gasilci pomerili v treh disciplinah: moči, vzdržljivosti ter taktiki in spretnosti.

PGD Jarenina v oddaji Gasilci predstavljajo:

  • Ivo Grager (49 let),
  • Matevž Repa (31 let),
  • Matej Knuplež (29 let),
  • Uroš Velički (29 let). 

Njihova posebnost je skrb za čistočo in red. Najstarejši predstavnik te ekipe pa je jasen: "Tudi če pridemo ob petih zjutraj s požara, avto mora biti čist." To pravilo upoštevajo že od začetka obstoja njihovega društva ter ga prenašajo iz roda v rod. 

Uroša Veličkega doma čaka sin, ki je seveda na svojega očeta zelo ponosen, a si vse skupaj predstavlja kot znano gasilsko risanko Gasilec Samo. "Vse ga navdušuje, od policije do gasilcev", nam zaupa Velički. Navdušeni nad gasilstvom so vsi njihovi člani, ki se zavedajo, kaj pomeni, ko zaslišijo pozivnik. In temu so tudi prilagodili družinsko življenje.

Gasilci Planet TV Priljubljeni voditelj gasilcem že večkrat priskočil na pomoč #video Gasilci Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce

Gasilci | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Ivo Grager je že več kot trideset let poklicni šofer, zato ne čudi, da je tudi v društvu prevzel vlogo voznika cisterne. "Pri nas so hribi, slabe ceste in takšno znanje pride prav". Ima pa tudi tri hčerke, ki ga zelo dobro razumejo. Vse tri so namreč tudi gasilke.

Oddaja Gasilci prihaja na Planet jeseni.
Gasilci Planet TV Eva Cimbola iskreno: "Tega me je resnično strah!" Gasilci Planet TV Predstavljamo prvo društvo v oddaji Gasilci - PGD Golo #video Gasilci Planet TV PGD Šentjur: "Tudi mama je gasilka" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 47
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin